ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Απίστευτο! Οι άνεμοι έκοψαν τους κάβους στο κρουαζιερόπλοιο της Κορίνθου

0

Σοκ και δέος στο λιμάνι της Κορίνθου καθώς τα ξημερώματα οι δυνατοί άνεμοι εντάσεως 9 μποφόρ έκοψαν τους κάβους με τους οποίους ήταν δεμένο το κρουαζιερόπλοιο “Aegean Magesty” που φιλοξενούνταν στο λιμάνι. Το κρουαζιερόπλοιο μετακινήθηκε μερικές δεκάδες μέτρα και αυτή την ώρα έχει προσαράξει κυριολεκτικά στο μέσον της εισόδου του λιμανιού, ενώ ομάδα δυτών το προσέγγισε για να επιθεωρήσει αν υπάρχουν ζημιές, καθώς το πλοίο “βρήκε” και ακινητοποιήθηκε στον βυθό, που σε εκείνο το σημείο είναι ρηχά (20 μέτρα). Σύμφωνα με όσα είπαν δεν υπάρχουν βλάβες, τιμόνι και προπέλες είναι ελεύθερα.
Πριν απο λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του δημάρχου Κορινθίων και εκπροσώπου της πλοιοκτήτριας εταιρείας προκειμένου να εξετάσουν ποιες θα είναι οι επόμενες ενέργειες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αναμένεται να έρθουν ρυμουλκά για να το “ξεκολλήσουν” και να το μεταφέρουν και πάλι σε νέα, ασφαλέστερη θέση, καθώς πρόθεση τόσο του Λιμενικού ταμείου όσο και της πλοιοκτήτριας εταιρείας είναι το πλοίο να παραμείνει στο λιμάνι της Κορίνθου.

Αναβάθμιση από τη Moody’s για την Ελλάδα -Θετική έκπληξη από τον πιο «σκληρό» οίκο αξιολόγησης

Previous article

Η ασπιρίνη θα δοκιμαστεί ως πιθανό φάρμακο για τον κορονοϊό

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.