ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑΥΓΕΙΑ

Η Nestlé Ελλάς δωρίζει 6 παιδιατρικές ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

0

Στη δωρεά τριών νέων παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και την πλήρη αναβάθμιση τριών υπαρχουσών στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» προχωρά η Nestlé Ελλάς.

Η Nestlé Ελλάς, με παρουσία που μετρά περισσότερα από 120 χρόνια στην Ελλάδα, συμβάλει στην εθνική προσπάθεια στήριξης του εθνικού συστήματος υγείας.

6 νέες ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία»
Η Nestlé Ελλάς προχωρά στη δωρεά 6 στο σύνολο παιδιατρικών ΜΕΘ καθώς με τη συμβολή της εταιρίας θα δημιουργηθούν 3 νέες μονάδες εντατικής θεραπείας, ενώ θα αναβαθμιστούν πλήρως ακόμη τρεις. Η εταιρία έχει προχωρήσει το περασμένο διάστημα σε δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και στο Νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό, ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, η οποία παραχωρήθηκε κατά την περίοδο του Lockdown

default

Το νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Hellas, Νίκος Εμμανουηλίδης, δήλωσε σχετικά:

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας».

Η αφοσίωση της Nestlé Ελλάς στα παιδιά
Η δωρεά της Nestlé Ελλάς στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» συμβολίζει άλλωστε και τη διαχρονική αφοσίωση της εταιρίας στα παιδιά και την ανάπτυξή τους που ξεκίνησε στα μέσα του 19ου αιώνα με τη δημιουργία της Farine Lactée, της πρώτης τροφής για βρέφη, από τον Henri Nestlé.

Άλλωστε, η Nestlé Ελλάς δείχνει έμπρακτα πως νοιάζεται για τον άνθρωπο και την οικογένεια, αλλά και για τις κοινότητες με τις οποίες τη συνδέουν δεσμοί εμπιστοσύνης, ενώ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή σε ό, τι αφορά ζητήματα που απασχολούν τον πλανήτη. Στις αρχές του έτους, η εταιρία ανακοίνωσε μια σειρά σημαντικών δεσμεύσεων και δράσεων για την αντιμετώπιση της πλαστικής ρύπανσης και της κλιματικής αλλαγής.

Έτσι και τώρα, την ώρα που η πανδημία του κορωνοϊού απασχολεί έντονα την καθημερινότητα όλων μας, η Nestlé επιθυμεί να συμβάλει ενεργά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία. «Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία μας» πρόσθεσε ο κ. Εμμανουηλίδης και συμπλήρωσε: «Η εταιρία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει».

Τα πρώτα προϊόντα της Nestlé Ελλάς κυκλοφόρησαν στη χώρας στα τέλη του 19ου αιώνα και έκτοτε, κάθε ελληνικό νοικοκυριό αναγνωρίζει στο λογότυπο της εταιρίας την ποιότητα και την ασφάλεια.
Πηγή: iefimerida.gr

8eCUgvCwsa

Λίμνη Δόξα

Previous article

Κορωνοϊός: 1.914 κρούσματα, 35 νεκροί, 228 διασωληνωμένοι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.