ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Οι 3 λόγοι που αυξήθηκαν τα κρούσματα στην Κορινθία – το οικοτροφείο με τις 15 μολύνσεις

0

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως μέσα σε 24 ώρες η Κορινθία γνώρισε έναν σημαντικά αυξημένο αριθμό κρουσμάτων, από 2 στα 31. Μάλιστα με τον αριθμό αυτό ο νομός έφτασε τις 450 μολύνσεις, ενώ μέχρι τις 31 Οκτωβρίου είχε 216. Πρόκειται, δηλαδή για αύξηση πάνω από 100% σε 20 μέρες.

Σύμφωνα με άνθρωπο που μιλήσαμε ο λόγος για την αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων τους τελευταίου 24ώρου έχει να κάνει με δύο παράγοντες.

Ο πρώτος είναι ειδικός και αφορά ένα οικοτροφείο στο νομό, στο οποίο έχουν παρουσιαστεί τις τελευταίες ώρες 15 κρούσματα. Ο δεύτερος είναι γενικός και αφορά το γεγονός ότι πλέον τα αντιγονικά τεστ (Rapid) προσμετρώνται στο γενικό σύνολο κρουσμάτων, κάτι που δεν συνέβαινε μέχρι πρόσφατα. Και όλοι θυμόμαστε πως τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει “drive through test” στην Σωληνουργεία και το Χιλιομόδι.

Πέραν αυτών των λόγων πάντως υπάρχει και ένας τρίτος, γενικός και διαχειριστικός. Έχει αποδειχτεί ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις κρούσματα που αναφέρονται εντός της ημέρας -είτε από το Νοσοκομείο, είτε από ιδιωτικά εργαστήρια- δεν προσμετρώνται σε αυτήν, αλλά μεταφέρονται για την επόμενη ή ακόμα και για τις επόμενες. Αυτό ακόμα δεν έχει καταφέρει κανείς να μάθει γιατί συμβαίνει.

Έτσι ξαφνικά! 31 κρούσματα σήμερα η Κορινθία!

Previous article

Αποφυλακίστηκε μετά από 2,5 χρόνια ο Αρτέμης Σώρρας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.