ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλβανία : «Ο κοροναϊός είναι ένας ιός σαν όλους τους άλλους» υποστηρίζει η γυναίκα του Μέτα

0

«Είναι ένας ιός όπως όλους τους άλλους» είπε χαρακτηριστικά η Kryemadhi, η οποία ανέφερε πως ο κοροναϊός προήλθε από ένα εργοστάσιο της Ούχαν.

Αρνήτρια της πανδημίας και υπέρ των θεωριών συνωμοσίας για τον κοροναϊό αποδεικνύεται η γυναίκα του αλβανού προέδρου.

Η Monika Kryemadhi εμφανίστηκε σε τηλεoπτικό πάνελ, έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε στην Αλβανία μετά την αποκάλυψη ότι παρέστη μαζί με τον Ιλίρ Μέτα, σε σε πάρτι στο οποίο ήταν συγκεντρωμένα περισσότερα από δέκα άτομα, παρά την απαγόρευση λόγω μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας στη χώρα.

«Είναι ένας ιός όπως όλους τους άλλους» είπε χαρακτηριστικά η Kryemadhi, η οποία ανέφερε πως ο κοροναϊός προήλθε από ένα εργοστάσιο της Ούχαν. «Το υποστηρίζει άλλωστε και ο πρόεδρος των ΗΠΑ (σ.σ. Ντόναλντ Τραμπ)» συμπλήρωσε, ενώ αποκάλεσε «παράλογο» το μέτρο που σε υποχρεώνει να φοράς μάσκα στον δρόμο.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως και η ίδια έχει προσβληθεί από τον ιό αλλά δεν κατάλαβε τίποτα, ενώ τόνισε ότι δεν μεταδόθηκε η νόσος στον σύζυγό της τον οποίο –όπως χαρακτηριστικά είπε- είχε ήδη φιλήσει στο στόμα.

Μάλιστα όπως ανέφερε, αυτό το διαπίστωσαν εκ των υστέρων από τις μικροβιολογικές εξετάσεις Ιταλοί γιατροί καθώς η ίδια υποβλήθηκε σε εγχείρηση για αφαίρεση αμυγδαλών.

Όλα αυτά την ώρα που η Αλβανία μετράει περισσότερα από 15.000 ενεργά κρούσματα, ενώ πάνω από 700 ασθενείς έχουν χάσει τη ζωή τους.

Την ίδια στιγμή οργή έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, εύποροι πολίτες ταξιδεύουν στην Τουρκία για να λάβουν θεραπεία, καθώς το σύστημα Υγείας της χώρας έχει «γονατίσει».

admin

Μιχάλης Σολομωνίδης: Πέθανε από κορονοϊό, λίγες μέρες μετά τον γάμο του, ο πρόεδρος του Μικρασιατικού Συλλόγου Αλεξανδρείας

Previous article

Πρώτη αεροδιακομιδή ασθενών από τη Β. Ελλάδα στην Αθήνα -Μεταφέρονται τρία άτομα με C-130

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *