ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Μπαρ και εστιατόρια θα ανοίξουν όταν έρθουν τα εμβόλια

0

Μόνο όταν έχουμε το εμβόλιο θα μπορέσουμε να ξαναδώσουμε ραντεβού στα μπαράκια και τα εστιατόρια. Σε αυτή την απόφαση φαίνεται να καταλήγει η κυβέρνηση βλέποντας πως ο αριθμός κρουσμάτων δεν μειώνεται με τους ρυθμούς που θα ήθελε. Αυτό σημαίνει πως είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνουμε Χριστούγεννα με κλειστή την εστίαση.

Απο εκεί και πέρα ανοικτό το ενδεχόμενο αναβολής της παρουσίασης του οδικού χάρτη για την άρση του lockdown αφήνουν κυβερνητικά στελέχη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα ήταν χωρίς νόημα να προχωρήσει σε ανακοινώσεις ο πρωθυπουργός την Παρασκευή, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, δεδομένου το γεγονότος ότι τα κρούσματα αλλά και οι διασωληνωμένοι όπως και οι νεκροί, παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, με την αντίστοιχη πίεση στο ΕΣΥ, μετά από ένα μήνα lockdown.

Ετσι, το πιθανότερο είναι αύριο ή την Παρασκευή να ανακοινωθεί η παράταση κατά μία εβδομάδα του lockdown (το οποίο λήγει την Δευτέρα 7/12) και όταν η επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν να προχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε σχετικές ανακοινώσεις.

Ανησυχητικά τα ευρήματα στα λύματα της Θεσσαλονίκης: Σημαντική επιβράδυνση στον ρυθμό μείωσης του ιικού φορτίου

Previous article

Γιατί κανένας από τους 21 βουλευτές – γιατρούς δεν μπορεί να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στη μάχη κατά του κορονοϊού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.