ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Δεν ανιχνεύθηκε covid στα λύματα του Ξυλοκάστρου

0

Στην δημοσιότητα έδωσε ο δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης τα αποτελέσματα των μετρήσεων που έγιναν στα λύματα του βιολογικού, προκειμένου να ελεγχθεί το covid φορτίο.

Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν αυτό που βλέπουμε όλοι το τελευταίο διάστημα στις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ για την Κορινθία, δηλαδή πως ο νομός μας είναι από εκείνους που παρουσιάζουν πολύ χαμηλά ποσοστά συγκέντρωσης ιικού φορτίου κορονοϊού.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση ο δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης αναφέρει.

ekthesi

Η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Ειδικά στην παρούσα χρονική περίοδο, στο μέσο μιας παγκόσμιας πανδημίας, η σαφής γνώση της κατάστασης στην περιοχή μας είναι αναγκαία, ώστε να σχεδιαστούν οι απαιτούμενες δράσεις προάσπισης της υγείας των δημοτών.

Θεωρήσαμε λοιπόν επιβεβλημένο τον έλεγχο για COVID των λυμάτων του βιολογικού Ξυλοκάστρου προκειμένου να έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα για να οργανώσουμε τις περαιτέρω κινήσεις μας.

Τα αρνητικά αποτελέσματα του ελέγχου αποτελεί μία πολύ θετική εξέλιξη για την περιοχή μας , η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας οδηγήσει σε οποιουδήποτε είδους εφησυχασμό και χαλάρωση των απαιτούμενων μέτρων προστασίας. Συνεχίζουμε όλοι μας με υπευθυνότητα να προασπίζουμε τόσο τον εαυτό μας, όσο και τον πανέμορφο τόπο μας…”.

Ένα μωρό γεννήθηκε από έμβρυο που ήταν κατεψυγμένο 27 χρόνια!

Previous article

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.