ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Apple ετοιμάζει ηλεκτρικό αυτοκίνητο για το 2024

0

Έχουμε διαβάσει αρκετά  δημοσιεύματα τα τελευταία χρόνια σχετικά με τον στόχο της Apple να κατασκευάει το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το Reuters ήρθε ο καιρός που η Apple θα ξεκινήσει την παραγωγή του δικού της ηλεκτρικού αυτοκινήτου και μάλιστα μέσα στο 2024. Το ηλεκτρικό όχημα της Apple θα ξεχωρίζει λόγο της “επαναστατικής” μπαταρίας που θα χρησιμοποιεί.

Η τεχνολογία αυτή θα επιτρέπει στην Apple να ενσωματώσει περισσότερο ενεργό υλικό στο κελί της μπαταρίας, προσφέροντας μεγαλύτερη εμβέλεια στο όχημα. Επίσης η Apple εξερευνά τη χρήση LFP μπαταριών, οι οποίες αν και δεν είναι τόσο πυκνές όσο άλλοι τύποι, είναι πιο ανθεκτικές στις θερμοκρασίες και δεν απαιτούν κοβάλτιο.

Η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει τα σχέδιά της ή τα μελλοντικά της προϊόντα.

«Εάν υπάρχει μια εταιρεία στον πλανήτη που έχει τους πόρους για να το κάνει αυτό, είναι μάλλον η Apple. Αλλά ταυτόχρονα, δεν είναι κινητό τηλέφωνο », είπε ένα άτομο που εργάστηκε στο Project Titan.

 Το μόνο σίγουρο είναι πως προς το παρόν δε θα μάθουμε τίποτα παραπάνω, καθώς η Apple κρατάει τόσα χρόνια ενα πέπλο μυστηρίου πάνω απο το Project Titan στα σχέδια της που αφορούν την βιομηχανία αυτοκινήτων. Το μονο σίγουρο είναι πως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να η είσοδο της Apple στην αγορά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων και κατά συνέπεια ο ανταγωνισμός της με την Tesla

8eCUgvCwsa

Μοναδικές εικόνες και βίντεο από τη σπάνια σύζευξη Δία και Κρόνου

Previous article

Η NASA γιορτάζει τα 30 χρόνια στο διάστημα του Hubble – Έδωσε στη δημοσιότητα 50 νέες εικόνες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.