ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Η Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Αθηνά Κόρκα με τον πρόεδρο του συλλόγου ΑΜΕΑ Κορινθίας

0

Το σύλλογο ΑΜΕΑ Κορινθίας επισκέφθηκε τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για τον Πολιτισμό Αθηνά Κόρκα όπου την υποδέχθηκε ο πρόεδρος κος Βασίλης Σπανός και τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου.

Σε μία ευρεία συνάντηση ο πρόεδρος κατέθεσε ζητήματα του συλλόγου όπως α) την πρόσβαση των ΑΜΕΑ στα δημόσια κτήρια, τους αρχαιολογικούς χώρους και τους χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος, τους δρόμους και τις παραλίες, που με το νέο χωροταξικό νομοσχέδιο αποτελούν υποχρέωση για όλους τους δημόσιους χώρους, β) τα οικονομικά θέματα του συλλόγου και τη συνεργασία που χρειάζεται να υπάρχει μεταξύ των φορέων, όπως η Περιφέρεια, για συντονισμένες δράσεις προς όφελος των συμπολιτών μας ΑΜΕΑ και γ) την ένταξη προγραμμάτων για ΑΜΕΑ στα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΣΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κα Κόρκα τόνισε πως «Σε αυτές τις γιορτινές και συνάμα δύσκολες μέρες, ήταν χαρά μου να επισκεφτώ το σύλλογο ΑΜΕΑ Κορινθίας και να συζητήσω με τον πρόεδρο κ. Σπανό και τα μέλη του Δ.Σ., ιδιαίτερα στη νέα αίθουσα του συλλόγου, όπου με κόπο των μελών, φιλοξενείται πλέον ο σύλλογος».

Τέλος δεσμεύθηκε να μεταφέρει τις θέσεις του συλλόγου, στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, «και από κοινού και με ευαισθησία να επιτύχουμε ακόμα περισσότερη κινητικότητα λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις του συλλόγου» όπως χαρακτηριστικά είπε.

8eCUgvCwsa

Αγησίλαος ο Σπαρτιάτης – Η εκστρατεία στη Μικρά Ασία και ο εξαναγκασμός μονολεκτικού χρησμού από το μαντείο του Απόλλωνα.

Previous article

Διαθέσιμη η εφαρμογή του gov.gr – Όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου στα χέρια σας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.