Business

Ο Άκης “τρόλαρε” τις ευχές copy paste

0

Η αλήθεια είναι πως ο Άκης Πετρετζίκης είναι μετρ της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, όσο και μετρ των social media.

Δεν έχει ακόμη κρυώσει το… buzz από την ανάρτησή του με αφορμή την πρεμιέρα του MasterChef 5, όπου αναρωτιόταν απολαυστικά «ρε παιδιά, εγώ σε ποιο MasterChef κέρδισα;». Λίγες μέρες νωρίτερα είχε τρολάρει ζωντανά τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, την οποία κάλεσε στον αέρα την εκπομπής της, την ώρα που μαγείρευε μια από τις συνταγές της.

Η ανάρτηση του Ακη Πετρετζίκη για τα Χριστούγεννα

Ανήμερα των Χριστουγέννων λοιπόν, ο Άκης Πετρετζίκης «ξαναχτύπησε» με μια τρολ ανάρτηση για τις τυποποιημένες και συχνά «πρόχειρες» ευχές των γιορτών που όλοι συναντάμε στα social media.

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη για τα Χριστούγεννα

«Αγαπητοί φίλοι θέλω να σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα. Αυτές τις μέρες έχει γεμίσει το κινητό μας με μηνύματα που δεν είναι αυθεντικά χωρίς συναισθήματα! Οι περισσότεροι κάνουν copy-paste μηνύματα άλλων απλά για να τελειώνει η δουλειά τους! Εύχομαι τα καλύτερα για το 2019 Νίκος» έγραψε στο Insta Story, αλλά και σε ένα νέο Post στην σελίδα του facebook, αφήνοντας πολλούς να απορούν.

Χιλιάδες σχόλια στην ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη
Με ένα καυστικό σχόλιο, ο Άκης Πετρετζίκης στηλίτευσε με χιούμορ τη συνήθεια πολλών να εύχονται με… «ευχές κονσέρβα» κάτι τέτοιες ημέρες. Ίσως έτσι να έκανε πολλούς να αναρωτηθούν μήπως κάτι κάνουν λάθος στα social media.

Το μήνυμα ελήφθη πάντως, καθώς η ανάρτηση στο Facebook συγκέντρωσε περισσότερα από 24 χιλιάδες like, με τον Άκη Πετρετζίκη να μην σταματά να λαμβάνει σχόλια (1,6 χιλιάδες ως το βράδυ) από το πρωί των Χριστουγέννων. «Ένας μικρός θεούλης» του έγραψε κάποιος κάτω από την ανάρτηση.

«Κυρία Βέφα μου παρακολουθώ τις συνταγές σας χρόνια! Χρόνια πολλά!» σχολίασε μια άλλη χρήστης χιουμοριστικά. Και τα σχόλια που συνέχιζαν το τρολάρισμα δεν έχουν τελειωμό.

Μαζικές εξαφανίσεις ζώων συμβαίνουν κάθε περίπου 27 εκατ. χρόνια

Previous article

Alibaba : Στο στόχαστρο του Πεκίνου ο «Τζεφ Μπέζος της Κίνας»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Business