ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγιασμός με μάνικα: Παπάς ράντισε όλο το Λιανοκλάδι μέσα από πυροσβεστικό

0

Ιερέας του Λιανοκλαδίου χρησιμοποίησε πυροσβεστικό όχημα του δήμου για να ραντίσει με αγιασμό όλο το χωριό. Η ανακοίνωση του Δήμου Λαμίας.

Τελικά, μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, ανήμερα των Θεοφανίων, δεν τα είχαμε δει όλα. Μέχρι τη στιγμή τουλάχιστον που οι εικόνες από το Λιανοκλάδι Λαμίας είδαν το φως της δημοσιότητας, προβάλλοντας έναν παππά μέσα από υδροφόρο όχημα να ραντίζει με αγιασμό το χωριό!

Πρόκειται για ιερέα της ενορίας του ΣΣ Λιανοκλαδίου, όπως χαρακτηριστικά μεταφέρει το lamiareport, ο οποίος χρησιμοποίησε πυροσβεστικό όχημα του Δήμου για να κάνει τον γύρο του χωριού και να ραντίσει με αγιασμό χάρη στη χρήση μάνικας όλο το χωριό.

Τα περιοριστικά μέτρα δεν επέτρεψαν την κανονική τέλεση της λειτουργίας και του αγιασμού, ο ιερέας ωστόσο αποφάσισε να μην αφήσει κανέναν κάτοικο χωρίς αγιασμό, όπως μαρτυρούν και οι παρακάτω εικόνες:

Να σημειωθεί πάντως πως υπήρξε άμεση αντίδραση του Δήμου που υποστήριξε πως η παραχώρηση του πυροσβεστικού οχήματος δεν έγινε για αυτό το σκοπό.

Συγκεκριμένα:

“Ο συγκεκριμένος Ιερέας αιτήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2021 στο Δήμο την χορήγηση του συγκεκριμένου πυροσβεστικού αυτοκινήτου, για εργασίες καθαριότητας στο προαύλιο του Ιερού ναού. Είναι η πολλοστή φορά που κατατίθεται παρόμοιο αίτημα από τον συγκεκριμένο ιερέα για την συγκεκριμένη εκκλησία, το οποίο συνήθως ικανοποιείται και μάλιστα άμεσα.

Ο Δήμος Λαμιέων ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται για παραπλάνηση των υπηρεσιών του Δήμου. Δεν είχε καμία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη χρήση του πυροσβεστικού αυτοκινήτου.

Όταν ενημερώθηκε για τα συμβάντα διατάχτηκε ΕΔΕ για να φωτιστούν τα πραγματικά περιστατικά και να καταλογιστούν οι ευθύνες”.

8eCUgvCwsa

Facebook και Twitter μπλόκαραν τον Τραμπ

Previous article

“Ό,τι ήταν ο Οκτώβριος για την τραγωδία του Νοεμβρίου, θα είναι ο Ιανουάριος για τον Φεβρουάριο”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.