ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

“Μονόδρομος για τις ατομικές επιχειρήσεις ο ψηφιακός τους μετασχηματισμός”

0

Το σχέδιό του για την ανάπτυξη των Ψηφιακών Εμπορικών Κέντρων ανέλυσε στην εκπομπή της ΕΡΤ “Ενημέρωση” με την Νίνα Κασιμάτη, ο Παναγιώτης Ντόμαλης.

Ο επικεφαλής της εταιρείας Proothisi εξήγησε την αναγκαιότητα των Digital Open Mall ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις.

Δεν θα σταματήσουμε να μιλάμε για την ανάγκη ψηφιακού μετασχηματισμού των μικρών τοπικών επιχειρήσεων που αποτελεί σήμερα μονόδρομο για την επιβίωση τους και για την διατήρηση της θέσης τους στην αγορά στην μετά covid εποχή! Χωρίς τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις – επαγγελματίες της γειτονίας μας, θα βιώνουμε καθημερινά αντίστοιχες με την σημερινές εικόνες στις άδειες πόλεις μας και θα ζούμε σε συνθήκες διαρκούς lookdown!

Η ύπαρξη των τοπικών επιχειρήσεων με φυσικά καταστήματα, ξεπερνά τα οικονομικά οφέλη που προσφέρουν σε όλους μας, αλλά αυτά αποτελούν τον βασικό πυρήνα της κοινωνία μας και της ομαλής λειτουργίας της. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την ανάπτυξη των Ψηφιακών Εμπορικών Κέντρων σε όλους τους δήμους της χώρας, αφού αυτά αποτελούν την μόνη λύση σήμερα που συνδέει ΖΩΝΤΑΝΑ τους ΟΛΟΥΣ τους τοπικούς καταναλωτές με ΟΛΑ τα φυσικά καταστήματα της κάθε πόλης.

Στόχος των Ψηφιακών Εμπορικών Κέντρων (Digital Open Malls) (που σήμερα αναπτύσσονται σε πάνω από 80 δήμους) είναι να οδηγούν τους καταναλωτές στα τοπικά φυσικά καταστήματα τα οποία με τα ψηφιακά μέσα που τους προσφέρουμε, δίνουν με την σειρά τους νέες εμπειρίες αλλά και δυνατότητες αγορών στους καταναλωτές! Δοκιμάστε στο www.local-market.gr και θα έχετε ζωντανά στο κινητό σας ότι προσφέρουν οι τοπικές επιχειρήσεις στην περιοχή στην οποία βρίσκεστε τώρα!

Δείτε την συνέντευξη του κ. Ντόμαλη

Μαύρο ρεκόρ θανάτων από κορονοϊό στη Γερμανία: 1.188 σε μία μέρα

Previous article

Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει χάρη στον εαυτό του

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.