ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥ

Ρωσία: Τη φυλάκιση Ναβάλνι για 30 ημέρες ζήτησε το υπουργείο Εσωτερικών

0

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, αναφερόμενη κατά την διάρκεια της δίκης στις πολυάριθμες παραβιάσεις από τον Ναβάλνι των όρων αναστολής της ποινής και τις επανειλημένες προειδοποιήσεις που είχε κοινοποιήσει στον ίδιο και τον δικηγόρο του, ζήτησε την φυλάκιση του Ναβάλνι για 30 ημέρες.

Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών ζήτησε από τον δικαστήριο, στο οποίο οδηγήθηκε σήμερα Αλεξέι Ναβάλνι, τη φυλάκιση του επικριτή του Κρεμλίνου για 30 ημέρες, έγραψε ο δικηγόρος του Ναβάλνι Ιβάν Ζντάνοφ σε ανάρτηση του στο twitter.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, αναφερόμενη κατά την διάρκεια της δίκης στις πολυάριθμες παραβιάσεις από τον Ναβάλνι των όρων αναστολή της ποινής και τις επανειλημένες προειδοποιήσεις που είχε κοινοποιήσει στον ίδιο και τον δικηγόρο του, ζήτησε την φυλάκιση του Ναβάλνι για 30 ημέρες.

Οι δυτικές χώρες ζήτησαν από την Ρωσία να αφεθεί άμεσα ελεύθερος ο Ναβάλνι, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στο αεροδρόμιο της Μόσχας, μόλις επέστρεψε από την Γερμανία, όπου νοσηλεύονταν από τον περασμένο Αύγουστο όταν δηλητηριάσθηκε με νευροτοξικό παράγοντας της οικογένειας «Νοβιτσόκ»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

8eCUgvCwsa

Η πρώτη πλωτή πόλη: Πότε θα κατασκευαστεί, τι μέγεθος θα έχει [βίντεο]

Previous article

Ρύθμιση κορωνο-χρεών σε δόσεις και «κούρεμα» για τους συνεπείς

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.