Περιφερεια

Την Παρασκευή υπογράφει ο Νίκας την τελική συμφωνία για την ΣΔΙΤ των απορριμμάτων

0

Την Παρασκευή το μεσημέρι στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών θα υπογραφεί η τελική συμφωνία για την Διαχείριση των Απορριμμάτων της Πελοποννήσου. Αυτή την είδηση έδωσε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στο περιθώριο της επίσκεψής του σήμερα στην Κορινθία, συμπληρώνοντας ότι από την επόμενη μέρα η εταιρεία θα μπορεί να ξεκινήσει τις εργασίες κατασκευής του εργοστασίου.

Μάλιστα έδωσε την είδηση ότι τα στοιχεία της κατασκευής του εργοστασίου είναι τυποποιημένα, έρχονται δηλαδή ως πάνελ από το εξωτερικό, γεγονός που περιορίζει δραστικά τον χρόνο κατασκευής: “Θα κάνουμε προσπάθεια πριν απο το καλοκαίρι, σε δήμους που έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα να πάρουμε τα σκουπίδια“, είπε ο κ. Νίκας συμπληρώνοντας ότι το επόμενο στάδιο είναι η αποκατάσταση των χωματερών .

Τέλος, αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται στις περιοχές του δήμου Κορινθίων που πληγήκανε από τις φωτιές του περασμένου Ιουλίου, όπου σε εξέλιξη είναι η εργολαβία των πρώτων χρημάτων για την αποκατάσταση των υποδομών, αλλά και γενικότερα του φυσικού τοπίου

Εκπληκτικό πρότζεκτ: Πώς μπορεί να ήταν Μέγας Αλέξανδρος, Σωκράτης, Ομηρος και άλλες ιστορικές μορφές [εικόνες]

Previous article

Μνημόνιο Συνεργασίας δήμου Κορινθίων και Συλλόγου Αρχιτεκτόνων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.