ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γιώργος Κιμούλης: «Δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα»

0

Με το θέμα των ημερών, που είναι οι καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής, ασχολήθηκε το πρωί η εκπομπή «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύπτει τι ανέφερε ο Γιώργος Κιμούλης σε συνεργάτη της.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τη συνέντευξη της Ελένης Φιλίνη, η οποία περιέγραψε το δικό της περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ξεκαθαρίσει πως επιθυμία της εκπομπής είναι να φιλοξενούνται και οι δύο απόψεις, του καταγγελλόμενου και του καταγγέλλοντος.

Στη συνέχεια έφερε ως παράδειγμα τον Γιώργο Κιμούλη, υπογραμμίζοντας:
«Στην περίπτωση του κυρίου Κιμούλη, όπως θα θυμάστε, από την πρώτη στιγμή, ήθελε ο ίδιος να απαντήσει, ασχέτως αν μετά συνηγόρησαν πολλές ηθοποιοί εναντίον του και ίσως και ο ίδιος δεν φανταζόταν την εξέλιξη που θα πάρει. Ο κύριος Κιμούλης ήταν πολύ ενεργός στο να απαντήσει και να πει τη δική του πλευρά το πρώτο 24ωρο-48ωρο, που υπήρχε μία καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Μετά, όταν άρχισαν να πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον του, επέλεξε μια στάση σιωπής. Εμάς, η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα επικοινώνησε και προχθές μαζί του και της είπε πως ”δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα”», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/giorgos-kimoylis-den-einai-i-ora-na-miliso-dilosi

8eCUgvCwsa

Ταγαράς: Αυτοψία στη Διώρυγα της Κορίνθου

Previous article

4 νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.