ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Instagram δε θέλει να αναρτάτε posts στα Stories σας

0

Μία από τις δυνατότητες του Instagram την οποία εκμεταλλεύονται πολλοί, είναι η ανάρτηση των posts τους από το feed στα Stories τους, για να αυξήσουν το engagement στο post τους. Επιπλέον, κοινή πρακτική είναι η ανάρτηση post άλλων λογαριασμών στα Stories του χρήστη (στιχάκια, memes, κλπ), κάτι που έχει κάνει τα Stories απλά μία συρραφή από posts άλλων, με αποτέλεσμα να χάνεται το αυθεντικό περιεχόμενο των χρηστών σε αυτόν το “θόρυβο”. Το Instagram λοιπόν δε θεωρεί καλή ιδέα αυτή τη χρήση των Stories και τώρα σκέφτεται να αφαιρέσει αυτήν τη δυνατότητα.

Ο Matt Navarra του TheNextWeb ανακάλυψε μία ειδοποίηση από το Instagram, η οποία εμφανίζεται σε περιορισμένο αριθμό χρηστών και τους ενημερώνει πως δεν μπορούν να αναρτούν posts από το Instagram feed τους στα Stories. Το Instagram ισχυρίζεται πως προέβη σε αυτήν την κίνηση, αφού έλαβε υπόψη τις απόψεις των χρηστών, οι οποίοι ενοχλούνταν όταν έβλεπαν feed posts στα Stories τους.

Η κίνηση έχει μία λογική, καθώς χρήστες που ακολουθούν κάποιον, θέλουν να βλέπουν δικό του περιεχόμενο και όχι άλλων, ενώ πολλοί ενοχλούνται όταν βλέπουν στα Stories το post που είχαν δει πριν λίγο στο feed. Προς το παρόν, η τακτική του Instagram είναι απλά μία δοκιμή και μένει να δούμε αν τελικά θα αποτρέψει το χρήστη από το να αναρτά Stories μέσα από posts.

8eCUgvCwsa

Το ελληνικό έργο τέχνης που θα κοσμεί τον Λευκό Οίκο!

Previous article

Δημητσάνα: Οι μπαρουτόμυλοι που τροφοδότησαν την επανάσταση και η προδοσία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.