ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νέα διακοπή ρεύματος περιοχές της Αττικής και της Πελοποννήσου – Προκλήθηκε από φωτιά στο ΚΥΤ του Ασπρόπυργου

0

Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Κυριακής σε αρκετές περιοχές της Αθήνας, έπειτα από φωτιά στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) στον Ασπρόπυργο. Το ρεύμα επανήλθε για λίγα λεπτά αλλά έπεσε και πάλι.

Χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές σε Πειραιά, Κερατσίνι, Νίκαια, Χαϊδάρι, Περιστέρι, Πετρούπολη, Αιγάλεω, Πετράλωνα, Παγκράτι, Νέα Σμύρνη, Άλιμο, Μπραχάμι, Σαλαμίνα, Μέγαρα, Εξάρχεια, Ταύρο, Καλλιθέα.

Το ρεύμα κόπηκε και σε Αίγινα, Πόρο, Τροιζηνία, Κόρινθος, Καλαμάτα, Άργος και Τρίπολη. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, ο σταθμός όπου παρουσιάστηκε η βλάβη τροφοδοτεί την Αττική και την Πελοπόννησο.

Μεγάλη έκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στα νεόκτιστα Ασπροπύργου πίσω από τα ΕΛΠΕ λέει το Τουίτερ. Βίντεο από Κυψέλη #blackout

Originally tweeted by loukask (@loukask) on February 7, 2021.

Λίγα λεπτά αργότερα, η ηλεκτροδότηση άρχισε να αποκαθίσταται σταδιακά σε διάφορες περιοχές, όπως τα Λιόσια, ο Πειραιάς, το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα. Φαίνεται πως η διακοπή ρεύματος παρατηρείται σε γειτονιές, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα άλλες γειτονιές έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.


Κοκκώνι

Previous article

Δύσκολη νύχτα – 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα επιχειρούν στην φωτιά στον Ασπρόπυργο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.