ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥ

Βουλγαρία: Ο υπουργός Άμυνας “ανέβασε” χάρτη που περιείχε και τμήμα της Ελλάδας

0

Τη “Μεγάλη Βουλγαρία” οραματίζεται ο Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ, που γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας με έναν χάρτη που είχε λίγο από… Βόρεια Μακεδονία, Σερβία και Ελλάδα.

news24711 Μαρτίου 2021 13:25

Τη “Μεγάλη Βουλγαρία” οραματίζεται ο αντιπρόεδρος της βουλγαρικής κυβέρνησης και υπουργός Άμυνας της χώρας, Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ, ο οποίος θέλησε να “διατυμπανίσει” τις σκέψεις του στα social media και μάλιστα στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ο υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό έναν διευρυμένο χάρτη, ο οποίος εμφανίζεται πίσω από μία γυναίκα που έχει στην αγκαλιά της ένα μωρό και έχει “προσαρτήσει” στη Βουλγαρία τμήμα της Βόρειας Μακεδονίας, της Σερβίας, αλλά και της Ελλάδας.

Πρόκειται φυσικά για μία προκλητική ενέργεια, η οποία δεν έτυχε και της “υποδοχής” που ενδεχομένως περίμενε ο Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ στο facebook, με σωρεία επικριτικών σχολίων κάτω από τη σχετική ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού Άμυνας της Βουλγαρίας:

Στην πλατφόρμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, δωρεάν προβολή του ντοκιμαντέρ «Θα πέσει η νύχτα», από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου.

Previous article

Επανάσταση 1821: Η Καταστροφή της Χίου από το Βικέλα στο «Λουκή Λάρα»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.