ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

2588 νέα κρούσματα (22 στην Κορινθία) και 706 σε ΜΕΘ – 52 νέοι θάνατοι

0

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.588 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας και 22 στην Κορινθία, το τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, 706 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, αριθμός που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ, ενώ ανακοινώθηκαν 52 νέοι θάνατοι. Τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν είναι 52.000.

Τάση σταθεροποίησης καταγράφουν τις τελευταίες ημέρες οι δείκτες της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ έχει ανέβει -αλλά όχι δραματικά – ο αριθμός των διασωληνωμένων.

Οπως εξηγούν αρμόδιες πηγές, αυτό δεν καταγράφεται μόνο στον αριθμό των κρουσμάτων αλλά και στην ισορροπία εισαγωγών – εξιτηρίων που σημειώνεται τις τελευταίες μέρες, καθώς πριν τα εισιτήρια στα νοσοκομεία ήταν πολύ περισσότερα από τα εξιτήρια.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό covid19.gov.gr την Τρίτη 23 Μαρτίου το «ισοζύγιο» ήταν 543 εισαγωγές σε νοσοκομεία και 452 ασθενείς που πήραν εξιτήρια. Ολα αυτά με 80% κάλυψη των κλινών COVID.

Τα παιδιά μιλούν δημιουργικά για το ’21: Το βίντεο της 11χρονης Ιωάννας και το viral animation του 14χρονου Χριστόδουλου

Previous article

Τρίτος στον κόσμο ο Κορίνθιος Σωτήρης Γαλογαύρος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *