ΚΟΙΝΩΝΙΑ

3 περιπολικά και 3 αστυνομικοί φυλάνε κάθε μέρα και σε 24ωρη βάση τον Φουρθιώτη!

0

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως η Ελληνική Αστυνομία διαθέτει δυνάμεις για την φρούρηση ενός πανελληνίως άγνωστου δημοσιογράφου, του Μένιου Φουρθιώτη. Την αποκάλυψη έκανε ο αντιδήμαρχος Επικοινωνίας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, Χρήστος Τσεμπέρης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό. Μάλιστα την συνοδεύει με φωτογραφία από έγγραφο της ΕΛΑΣ, όπου μπορεί να διαπιστώσει κανείς πως η οδηγία απευθύνεται σε έξι διαφορετικά αστυνομικά τμήματα, τα οποία εντέλλονται να διαθέσουν ένα περιπολικό και εναν αστυνομικό για την φρούρηση της οικίας του δημοσιογράφου σε τρεις βάρδιες και για 24 ώρες, δηλαδη τρεις αστυνομικοί και τρία περιπολικά την ημέρα.

Συγκεκριμένα τονίζει στην ανάρτησή του τα εξής: «Την ώρα που άνδρες και γυναίκες στο ΑΤ και το Τ. Ασφαλείας Ραφήνας Πικερμίου παλεύουν κυριολεκτικά με την ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή και την αδιανόητη υποστελέχωση με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, να βγάλουν έστω βάρδιες και να κάνουν τα δέοντα, οι ανεκδιήγητοι επιτελικοί του “κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου” αφαιρούν περιπολικά και στελέχη για να “φυλάνε” τον κο…Φουρθιώτη επί 24ώρου βάσεως. Και αυτοί του Υπουργείου του σερίφη μιλάνε για την ασφάλεια του πολίτη και δεν ντρέπονται. Ούτε ένα γραμμάριο τσίπας δεν έχει μείνει».

Η αστυνομία, πάντως, απάντησε στα δημοσιεύματα αναφέροντας ότι «σχετικά με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί φύλαξης δημοσιογράφων, ενημερώνουμε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Εμβολιάζονται την Κυριακή στα Εξαμίλια τα παιδιά των Ρομά

Previous article

Κορωνοϊός: Μαύρο ρεκόρ με 4.340 νέα κρούσματα και 741 διασωληνωμένους – ξεπεράσαμε τους 8.000 νεκρούς

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.