ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μόνο για μαθητές λυκείου και εκπαιδευτικούς τα self test

0

Το θέμα της διαδικασίας διάθεσης των self tests από τα φαρμακεία για τη διασφάλιση της  απρόσκοπτης και ασφαλούς διάθεσης των στους πολίτες, συζητήθηκε σε διαδικτυακή  διάσκεψη των προέδρων των Φαρμακευτικών Συλλόγων της χώρας. Στόχος της διάσκεψης ήταν να εξασφαλιστεί με τον καλύτερο τρόπο η διανομή, η κατανομή  και επάρκεια των τεστ, ώστε ο πολίτης να μπορέσει να τα προμηθευτεί ανεμπόδιστα και χωρίς  προβλήματα.  

Όπως διευκρινίστηκε σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα ανακοινώσεις των αρμόδιων Υπουργείων,  η διάθεση θα αφορά μόνο σε μαθητές λυκείου και εκπαιδευτικούς . Όλα τα άλλα ΑΜΚΑ  θα είναι «κλειστά» και επομένως οι υπόλοιποι δικαιούχοι δεν θα πρέπει να προσέρχονται στα  φαρμακεία για την προμήθειά των self tests.  

O Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος απευθύνει έκκληση προς τους δικαιούχους να μην  προσέρχονται στα εφημερεύοντα φαρμακεία για λόγους εύρυθμης λειτουργίας, για λόγους  Δημόσιας Υγείας και για την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, προγραμματίζοντας την  προμήθεια των self tests σε ώρες που θα είναι όλα τα φαρμακεία ανοικτά

Το drone της NASA στον Άρη κατάφερε να επιζήσει ολομόναχο το βράδυ

Previous article

11 εταίροι, 7 χώρες, 8 Δήμοι στην μάχη κατά του Διοξειδίου του Άνθρακα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *