ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας για να μη μετατραπεί το Δημοτικό Σχολείο Αλμυρής σε Πειραματικό

0

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί έξω από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας από τον σύλλογο εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Αλμυρής, ζητώντας να μη μετατραπεί το Δημοτικό Σχολείο Αλμυρής σε Πειραματικό και δεσμεύεται ότι θα σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων και θα στηρίξει τις αποφάσεις τους.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Κορινθίας: Καταγγέλλει απερίφραστα τη στάση του Διευθυντή Π.Ε Κορινθίας ο οποίος καταστρατηγεί βασικές αρχές συναδελφικής αλληλεγγύης. Όχι στον αυταρχισμό! Να σταματήσουν οι πιέσεις από το Υπουργείο και τις ΠΔΕ!

Θα υπερασπιστεί με κάθε μέσο, συνδικαλιστικό και νομικό, σε συνεργασία με την Δ.Ο.Ε., το Δημόσιο Σχολείο και τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών!

Σύμφωνα με αίτημα του Διευθυντή Π.Ε Κορινθίας προς τη Διοικούσα επιτροπή Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων, το Δημοτικό Σχολείο Αλμυρής προτείνεται για να χαρακτηριστεί ως Πειραματικό. Πρόκειται για μία ενέργεια αντιδημοκρατική και αντισυναδελφική, καθώς έγινε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου. Δε σεβάστηκε το γεγονός ότι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου είχαν αρνηθεί ομόφωνα τη μετατροπή του σε πειραματικό, σε σχετική συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων. 

Κορωνοϊός: 27 κρούσματα στην Κορινθία και 2.747 πανελλαδικά – 790 διασωληνωμένοι και 78 νεκροί

Previous article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΝΔ-ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ ΣΤΟ ΥΠΑΑΤ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *