ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Νανόπουλος: “δίνουμε χρήματα στις κοινότητες του δήμου για την αντιμετώπιση των τοπικών θεμάτων”

0

Στην απόδοση της παγίας προκαταβολής προχώρησε για ακόμα μια φορά η δημοτική αρχή του δήμου Κορινθίων. Πρόκειται για τα ποσά που δίδονται στους τοπικούς προέδρους ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις  καθημερινές ανάγκες των χωριών και των κοινοτήτων.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Κορινθίων, “ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του έκανε πράξη την δέσμευση του για την απόδοση της παγίας  αναβαθμίζοντας ουσιαστικά τον ρόλο των τοπικών προέδρων και δίνοντας τους την δυνατότητα άμεσα και αποτελεσματικά να λύνουν τα ζητήματα που προκύπτουν και να προχωρούν στις ενέργειες που βελτιώνουν και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των δημοτών.

Εκτός της παγίας οι τοπικοί Πρόεδροι έχουν στην διάθεσή τους και τα «πενθήμερα» , το πρόγραμμα που τους επιτρέπει να απασχολούν ντόπιους για να καλύψουν τις ανάγκες των χωριών τους.

«Χωρίς καμία διάκριση και τηρώντας την προβλεπόμενη διαδικασία στο ακέραιο αποδίδουμε την παγία προκαταβολή στους τοπικούς προέδρους προκειμένου να προχωρήσουν σε εργασίες και ενέργειες που έχουν ανάγκη τα χωριά μας εν όψει και του Πάσχα.  Με σωστό προγραμματισμό ,σωστή διαχείριση και  συνεργασία κατορθώνουμε να είμαστε αποτελεσματικοί για τους πολίτες » ανέφερε ο Δήμαρχος αμέσως μετά την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής η οποία ενέκρινε την απόδοση των χρημάτων”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ξεκινά η αντιπυρική περίοδος: Καθαρίστε τα οικόπεδά σας

Previous article

Βαθιά ανάσα ύστερα από 50 ημέρες: μόλις 11 νέα κρούσματα η Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.