ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Μητρόπολη Κορίνθου: Δωρεά στολών υπηρεσίας στην ΟΠΚΕ

0

Τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο επισκέφτηκαν σήμερα, 15 Απριλίου 2021, στα Γραφεία της Μητρόπολης, ο Διοικητής της ΟΠΚΕ Κορινθίας κ. Απόστολος Μπουτζιώλης, Υπαστυνόμος Α΄, συνοδευόμενος από αντιπροσωπία Αστυνομικών, προκειμένου να παραλάβουν, κατόπιν σχετικού αιτήματός τους, από τον κ. Διονύσιο, υπηρεσιακές στολές, για την ενίσχυση εκτέλεσης των βεβαρυμμένων καθηκόντων τους, αξίας 4.000€ και να εκφράσουν την χαρά τους και την ευγνωμοσύνη τους για την συγκεκριμένη δωρεά.

Το πολύ θερμό κλίμα της επίσκεψης επισφραγίστηκε με συζήτηση και ανταλλαγή, απόψεων για θέματα γύρω από την αστυνόμευση και την κατάσταση, που επικρατεί, τις πολύ ιδιαίτερες αυτές ημέρες που διανύουμε, στην τοπική μας κοινωνία.

Στην συζήτηση δόθηκε έμφαση και στην διαχρονικά υποδειγματική συνεργασία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας και όλων των υπ’ αυτήν Υπηρεσιών, όπως η ΟΠΚΕ Κορινθίας, με την τοπική Εκκλησία, ενώ παράλληλα ο Μητροπολίτης Κορίνθου άκουσε τους προβληματισμούς και τα θέματα που απασχολούν τους «μάχιμους» αστυνομικούς και φύλακες μας.

Ο κ. Διοικητής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την ευγενική του χορηγία ενώ με τη σειρά του τους ευχήθηκε να επιτελούν με υγεία, ειρήνη και ασφάλεια τα καθήκοντά τους αλλά και «καλό Πάσχα»!

admin

Σληρή αντιπαράθεση μπροστά στις κάμερες στην κοινή συνέντευξη Δένδια – Τσαβούσογλου

Previous article

H Μενδώνη στην Κόρινθο για τo έργο ανάδειξης του Αρχαίου Διόλκου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *