ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Ολοκληρωμένη πρόταση και μελέτη για το Ράλι Ακρόπολις κατέθεσαν Λουτράκι και Περιφέρεια

0

Στην κατάθεση ολοκληρωμένης πρότασης μελέτης, με τεχνικά και οικονομικά στοιχεία, για τη διοργάνωση του κορυφαίου αγώνα “AcropolisRally 2021”, που επιστρέφει φέτος στο καλεντάρι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτου (WRC), προχώρησαν ο Γιώργος Γκιώνης -εκ μέρους του Δήμου Λουτρακίου- και ο Παναγιώτης Νίκας -εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου- στον  υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Στην συνάντηση το παρών έδωσε και ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστου Δήμα .

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων έχει φιλοξενήσει με επιτυχία την κορυφαία διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις για πολλά έτη τόσο στην κατηγορία WRC όσο και μετέπειτα στην κατηγορία ERC. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Δήμους του Νομού Κορινθίας υπέβαλε ολοκληρωμένη πρόταση φιλοξενίας για το “AcropolisRally 2021“, για να υποδεχτούμε στο Λουτράκι τους κορυφαίους του θεσμού, ύστερα από οχτώ χρόνια απουσίας, από τις 9 – 12 Σεπτεμβρίου 2021. Στη συνάντηση συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης οι Δήμαρχοι Νομού Κορινθίας και συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσιος Τσιώτος, Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος και Νεμέας Κωνσταντίνος Φρούσιος.

Ο δήμαρχος Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων συνεχάρη τον υφυπουργό για την επιστροφή του “AcropolisRally 2021” στην Ελλάδα και το πρόγραμμα του WRCκαι τόνισε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής -εξαιρετικές ειδικές διαδρομές, άριστες ξενοδοχειακές υποδομές με ικανό αριθμό ποιοτικών κλινών για να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες, εγγύτητα σε αεροδρόμιο και λιμάνι, αλλά και φυσικό κάλλος απαραίτητο για την τουριστική προβολή της χώρας μας-, ώστε η Κορινθία, με επίκεντρο το Λουτράκι να επιλεγεί ως κέντρο του αγώνα.

Ρητινεργοστάσιο Κορίνθου 1951-2021: Αυτή είναι η ιστορία του

Previous article

Φυτοφάρμακα φιλικά στο περιβάλλον; Το RNA δίνει τη λύση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *