ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Αδιανόητο! Με τα εσώρουχα εμφανίστηκε σύμβουλος στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου

0

Μία στιγμή χαλαρότητας προσέφερε στους συναδέλφους του -αλλά και στους Κορίνθιους που παρακολουθούσαν την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου, ένας δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος εμφανίστηκε στην συνεδρίαση -που γινόταν με τηλεδιάσκεψη- με τα εσώρουχα!
Όσο προσπαθούσε να φτιάξει την κάμερα ο Βασίλης Νανόπουλος του ζήτησε να ντυθεί ευπρεπώς, για να μην μας βγάλει το “Ράδιο Αρβύλα”.

Τι είπε στο Live News

Ο ίδιος, μιλώντας στο Live News για το περιστατικό, υποστήριξε πως για ό,τι έγινε φταίει η… τεχνολογία: «Ήταν θέμα τεχνολογίας, δεν τα καταλαβαίνω αυτά καλά. Μέσα στο σπίτι ήμουν, ήμουν με τα εσώρουχα. Ήταν μια κακιά στιγμή. Ήταν ένα ατυχές σημείο που ήταν θέμα τεχνολογίας καθαρά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, σε γραπτή του ανακοίνωση, ο δημοτικός σύμβουλος ανέφερε:

Ο σεβασμός  και η εκτίμηση μου, στους συμπολίτες μου και την πόλη της Κορίνθου, είναι πολλά χρόνια γνωστός σε όλους και αδιαμφισβήτητος. Λυπάμαι που ένα ατυχές περιστατικό, έδωσε την δυνατότητα και το δικαίωμα σε κάποιους να εργαλειοποιήσουν εναντίον μου, μία άτυχη στιγμή. 

Οι Κορίνθιοι γνωρίζουν καλύτερα από όλους, την προσπάθεια που κάνω για την πόλη μου και ελπίζω να κατανοήσουν , ότι ο δαίμονας των τηλεδιασκέψεων, έκανε το θαύμα του. Προσπαθώ με κάθε τρόπο να τιμήσω τους συμπατριώτες μου, οι οποίοι με έστειλαν στο δημοτικό συμβούλιο και τον ίδιο τον θεσμό. 

Λυπάμαι ειλικρινά για το άτυχο αυτό περιστατικό, που δημιούργησε κακή εικόνα για την Κόρινθο. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΕΤΡΗΣ – Δημοτικός σύμβουλος Κορίνθου”  

Επτά καθαρές προτάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τους Οινοπαραγωγούς

Previous article

Γυρίσματα με τον Λευτέρη Λαζάρου για τα πιάτα της Επανάστασης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *