ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ξεκίνησε και πάλι την λειτουργία του το mall στην Κόρινθο

0

Τα εμπορικά κέντρα και εκπτωτικά χωριά σε όλη την χώρα ξεκίνησαν να λειτουργούν από σήμερα μέσω του click away και του click inside. Αναμεσά τους και το Mare West στην Κόρινθο, όπου από το πρωί και παρά την κακοκαιρία η κίνηση ήταν μεγάλη.

Η μετακίνηση γίνεται με μήνυμα και διαρκεί τρεις ώρες. Το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας είναι από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:30 το απόγευμα τις καθημερινές, με εξαίρεση την Μεγάλη Παρασκευή όπου το ωράριο λειτουργίας διαμορφώνεται από τις 13:00 έως τις 20:30. Το Μεγάλο Σάββατο από τις 07:00 έως 18:00 το απόγευμα. 

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, είναι υποχρεωτική η πραγματοποίηση αυτοδιαγνωστικού self test μία φορά την εβδομάδα από τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις.

Η αναλογία των πελατών εντός του καταστήματος είναι ένας πελάτης ανά 25 τ.μ. για επιχειρήσεις έως 500 τ.μ.. Ακόμη, ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων εντός των κοινόχρηστων χώρων των εμπορικών κέντρων ορίζεται ο ένας πελάτης για κάθε 10 τ.μ.. Στα εμπορικά κέντρα και τα εκπτωτικά κέντρα απαγορεύεται η λειτουργία των καταστημάτων εστίασης, ακόμη και με τις μεθόδους take away ή delivery. 

Να λειτουργήσει άμεσα ο νέος Πυροσβεστικός Σταθμός Ξυλοκάστρου ζητά ο Γ. Ψυχογιός

Previous article

Κορωνοϊός: 16 νέα κρούσματα στην Κορινθία και 2.597 πανελλαδικά -86 θάνατοι, 797 διασωληνωμένοι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.