ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάσωση παιδιού από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ – Το κράτησαν στη ζωή απo το Π. Φάληρο στο νοσοκομείο Αγ. Κυριακού (video)

0
Ìå åíôáôéêïýò ñõèìïýò óÞìåñá áíÞìåñá ÊõñéáêÞò ôïõ ÐÜó÷á óå üëá ôá êåíôñéêÜ óçìåßá ôçò ðüëçò áðü ôçí áóôõíïìßá ãéá ôéò Üóêïðåò ìåôáêéíÞóåéò,óôá ðëáßóéá ôùí ìÝôñùí åìðüäéóçò ôçò äéáóðïñÜò ôïõ êïñïíïúïý,ÊõñéáêÞ 19 Áðñéëßïõ 2020 (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Ένα αγοράκι 4 ετών, έσωσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στο Παλαιό Φάληρο, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, επαναφέροντας τον σφυγμό του και μεταφέροντας το στο νοσοκομείο Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού. Χθες λίγο μετά τις 09:30 η μητέρα του άτυχου παιδιού, το οποίο είχε χάσει τις αισθήσεις του, κάλεσε ασθενοφόρο, ωστόσο αυτό αργούσε να φθάσει σπίτι τους. Ανέλαβαν δράση ένστολοι της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, επιβιβάζοντας το παιδί σε αυτοκίνητο , ενώ δικυκλιστές μπροστά άνοιγαν τον δρόμο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς του μικρού στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, ένας από τους αστυνομικούς, που ήταν εκπαιδευμένος σε ΚΑΡΠΑ, πραγματοποιούσε μαλάξεις στην καρδιά του 4χρονου,  που είχε πολύ αδύνατο σφυγμό.

Σε ελάχιστα λεπτά και ενώ ο σφυγμός του είχε επανέλθει, το αγόρι έφθασε στο νοσοκομείο όπου το ανέλαβαν γιατροί και νοσηλευτές.

Όταν το Χόλιγουντ “πρόβλεψε” την φρίκη του Γηροκομείου των Χανίων

Previous article

Τη Δευτέρα απελευθερώνονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις -Ανοίγει η εστίαση, όλες οι λεπτομέρειες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.