ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Πως το βαπόρι απ’ τη Βραζιλία πιάστηκε στην Κορινθία με 50 κιλά κοκαΐνη

0

Το βαπόρι από την Βραζιλία ήταν εν πλω, όταν ο καπετάνιος του πληροφορήθηκε πως η διώρυγα της Κορίνθου ήταν κλειστή. Έδεσε έξω από τους Αγίους Θεοδώρους και αναζήτησε τρόπο να συνεχίσει γρήγορα το ταξίδι του. Όμως, δεν τα κατάφερε και το πλοίο έμεινε εκεί. Και όπως αποδείχτηκε μετά την έφοδο που έκαναν άντρες του Λιμενικού, είχε δίκιο που βιαζόταν. Όχι γιατί θα χάλαγε η σόγια αλλά γιατί είχε άγχος για τα 50 κιλά καθαρής κοκαϊνης, που ήταν επιμελώς κρυμμένα και σφραγισμένα κάτω απο τους τόνους της σόγιας.

Η βιασύνη του πλοιάρχου ήταν δικαιολογημένη, καθώς στην πραγματικότητα το πλοίο ήταν υπό παρακολούθηση εδώ και μερικές ημέρες. Στις αρχές υπήρχαν πληροφορίες για το τι έκρυβε στα αμπάρια του στην πραγματικότητα και γι αυτό, σχεδόν αμέσως μόλις σταμάτησε άνδρες του Λιμενικού, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Κορίνθου και με την βοήθεια από ομάδας κρούσης των ΟΥΚ και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά από την Δίωξη Ναρκωτικών ανέβηκαν στο πλοίο.

Απο εκείνη την στιγμή όλα ήταν πιο εύκολα. Τα σκυλιά, πολύ γρήγορα, βρήκαν τον δρόμο προς τα ναρκωτικά, παρά το γεγονός, πως εκείνα ήταν επιμελέστατα κρυμμένα και πακεταρισμένα. Αμέσως μετά όλα ήταν πιο εύκολα και ο καπετάνιος μαζί με το πλήρωμα σύνολο 23 άτομα συνελήφθησαν.

Πληροφορίες και φωτογραφίες από το Hlektra.gr

Πλοίο από τη Βραζιλία «πιάστηκε» με 50 κιλά κοκαΐνη στους Αγίους Θεοδώρους

Previous article

Κορωνοϊός: 41 κρούσματα ξανά η Κορινθία, 3.313 πανελλαδικά -92 νεκροί, 813 διασωληνωμένοι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *