ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Tο Βρετανικό Ναυτικό πραγματοποίησε στρατιωτική άσκηση με jet packs

0

Πεζοναύτες του Βασιλικού Ναυτικού της Βρετανίας συμμετείχανσε άσκηση φορώντας jet packs, είναι αλήθεια πως τα jet packs δεν ανήκουν πλέον στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας αλλά είναι πραγματικότητα, όπως μας είχαν δείξει πέρυσι οι διασώστες του Ηνωμένου Βασιλείου. Έτσι λοιπόν το Βρετανικό Ναυτικό με την σειρά του πραγματοποίησε στρατιωτικά γυμνάσια στην ανοιχτή θάλασσα χρησιμοποιώντας τα jet packs της αγγλικής Gravity Industries.

Στα videos των ασκήσεων, που μοιάζουν με σκηνές δράσης βγαλμένες από ταινία, οι πεζοναύτες χειριστές των jet packs πέταξαν πάνω από το νερό, σαν τον Iron Man, για να επιβιβαστούν γρήγορα σε ένα πλοίο το οποίο έχει καταληφθεί από πειρατές. Μετά την ταχύτατη επιβίβαση, ο πεζοναύτης ρίχνει την ανεμόσκαλα για να επιβιβαστούν και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του που βρίσκονται στα ταχύπλοα, μειώνοντας δραστικά το χρόνο προσέγγισης και επιβίβασης στο πειρατικό σκάφος.

Θεωρούμε πως αυτή η τεχνολογία θα βοηθήσει πολλές ειδικές δυνάμεις και έχει πολύ ευρύτερη εφαρμογή πέρα ​​από την επιβίβαση στη ναυτιλία”, πρόσθεσε η εταιρεία.

Οι επιχειρήσεις που απεικονίζονται στο βίντεο ήταν μέρος μιας άσκησης και ο βρετανικός στρατός δεν έχει ακόμη αποφασίσει εάν θα αγοράσει αυτήν την τεχνολογία ή όχι.

admin

Μετακινήσεις από νομό σε νομό με self-test ή εμβόλιο

Previous article

Ιστορική στιγμή για το εργατικό κίνημα – ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΠΑΜΕ σε κοινή πορεία και μέτωπο κατά του νομοσχεδίου για τα εργασιακά

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *