ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Αντιδρά η “Επανεκκίνηση” του Κιάτου στις αιφνιδιαστικές εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου

0

Την αντίδραση της υπό σύσταση παράταξης “Επανεκκίνηση”, που θα διεκδικούσε την συμμετοχή της στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου προκάλεσε η αιφνιδιαστική προκήρυξη των εκλογών, χωρίς ουσιαστικά καμία ενημέρωση, από την απερχόμενη διοίκηση του Συλλόγου. Οι εκλογές εξελίσσονται αυτή την ώρα και προκηρύχθηκαν μέσα από την σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου στο facebook στις 17 Απριλίου, χωρίς να γίνει καμία άλλη ενημέρωση, είτε απευθείας στα μέλη του Συλλόγου, ώστε να εκδηλώσουν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν, είτε έστω δια του Τύπου.

Η ανακοίνωση της “Επανεκκίνησης” έχει ως εξής:

Αγαπητοί επιχειρηματίες.

Μετά την αιφνίδια και συνωμοτική προκήρυξη για διεξαγωγή των εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, αύριο (σ.σ. σήμερα) Τρίτη 11 Μαΐου, χωρίς προηγουμένως να έχει ανακοινωθεί το παραμικρό, πουθενά στον τοπικό Τύπο, χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, χωρίς να έχει γίνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για νέους υποψηφίους, με εξαίρεση μία και μοναδική ανάρτηση στην σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου στο Facebook, πριν από ένα μήνα (η οποία έγινε «νύχτα» και τις 2-3 τελευταίες ημέρες, αλλάξαν και την ημερομηνία μιας και κάτι τέτοιο το επιτρέπει το Facebook!!!), είναι προφανές πως δεν έχει καμιά πρακτική αξία η προσπάθεια που ξεκίνησε η ομάδα μας!

Είναι εξ ίσου προφανές ότι η απόφαση αυτή του προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου έγινε με σκοπό να μην αλλάξει τίποτα, να μην προκύψει τίποτα νέο στην αγορά της πόλης μας και χαλάσει το «μαγαζάκι». Η απόφαση αυτή δεν δείχνει καν ότι είναι νόμιμη τυπικά (ρωτήστε τους γιατί δεν έστειλαν κανένα δελτίο Τύπου στα τοπικά site), και σε κάθε περίπτωση καθιστά αυτές τις εκλογές ουσιαστικά παράνομες και ηθικά διαβλητές, με σκοπό να νοθεύσει το αποτέλεσμα, αφού κατάφεραν να αποκλείσει κάθε άλλη εναλλακτική πρόταση!

Για τον λόγο αυτό η ομάδα της “Επανεκκίνησης” δεν θα συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία, για την οποία δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση, όπως και κανένας, άλλωστε έμπορος πέραν των φίλων της κλειστής ομάδας. Ενδεικτικό των προθέσεών τους, όσο και απολύτως ενδεικτικό για το πώς θέλουν να διοικήσουν τον Σύλλογο είναι πως δεν μας ανακοίνωσαν ποτέ την ημερομηνία των εκλογών, τη στιγμή μάλιστα που μέλη του ΔΣ, τα οποία ήταν σε συζητήσεις μαζί μας, το απέκρυβαν! Ω καιροί, ω ήθη!

Αγαπητοί επιχειρηματίες.
Στο es.2742.gr το site της Επανεκκίνησης, θα βρείτε τον οδικό χάρτη και τον σχεδιασμό μας, η υλοποίηση του οποίου θα άλλαζε την εικόνα της πόλης! Θα παραμείνει στην διάθεση του οποιουδήποτε επαγγελματία, άλλα και του Εμπορικού Συλλόγου, ώστε να βοηθήσει την αγορά! Η «Επανεκκίνηση» και οι άνθρωποί της παραμένουμε στην διάθεσή σας για ό,τι μπορούμε να βοηθήσουμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα νομιμοποιήσουμε με την συμμετοχή μας τις ανήθικες και γελοίες διαδικασίες, που σκοπό έχουν μόνο την δημιουργία παράγκας και του «μαγαζιού» τους!

Ας το κάνουν εκείνοι που γνωρίζουν καλά την τέχνη της εκμετάλλευσης της εμπιστοσύνης των συνάδελφων τους και είναι άριστοι στην τέχνη του ψεύδους!”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Η Ελευθερία Ντεκώ των τριών βραβείων της Ακρόπολης, θα φωτίσει και την Ακροκόρινθο

Previous article

Ματωμένη Δευτέρα στη Μέση Ανατολή – 24 νεκροί παλαιστίνιοι από επιδρομές Ισραηλινών αεροπλάνων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.