ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Την βοήθεια των δημοτών ζητά ο δήμος Λουτρακίου για τις υποδομές φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων

0

Την βοήθεια των κατοίκων του, αλλά και των επισκεπτών του ζητά ο Δήμος Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων προκειμένου να διαμορφώσει την καλύτερη στρατηγική για την αποτελεσματική τοποθέτηση υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, πραγματοποιεί έρευνα για να καταγράψει απόψεις, προτιμήσεις, ιδέες και παρατηρήσεις.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων υπακούοντας στις εθνικές επιταγές για την προώθηση των “καθαρών” μορφών ενέργειας στις μετακινήσεις και τον περιορισμό των εκπομπών, προχωρά στην διαμόρφωση της στρατηγικής για την αποτελεσματική τοποθέτηση υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Θέλοντας να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πραγματοποιεί την παρούσα έρευνα προκειμένου να διερευνήσει τις απόψεις και προτιμήσεις των κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου μας. Οι απόψεις, οι προτιμήσεις, οι ιδέες και οι παρατηρήσεις σας αποτελούν σημαντικά στοιχεία που θα αξιοποιήσει ο Δήμος για να βελτιστοποιήσει το σχεδιασμό του στα παρακάτω πεδία:
· καλύτερη χωροθέτηση των σταθμών στην περιοχή του Δήμου
· διασφάλιση της βιωσιμότητας των προτεινόμενων λύσεων
· διαμόρφωση κινήτρων προώθησης των ηλεκτρικών οχημάτων
.

Για τον σκοπό αυτό, απευθυνόμαστε στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου μας και βασιζόμαστε στην ενεργή συμμετοχή στον σχεδιασμό με την συμπλήρωση της συγκεκριμένης έρευνας. Μπορείτε να βρείτε την έρευνα στον σύνδεσμο: https://forms.office.com/r/7HwfQ4R88g“, καταλήγει η ανακοίνωση.

Νέα τεχνολογία σκυροδέματος μετατρέπει το μπετόν σε συσκευή αποθήκευσης ενέργειας

Previous article

Τραγωδία στο Λουτράκι: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 65χρονος οδηγός του οχήματος που σκότωσε τον Βασίλη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *