ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μέσα στον Ιούνιο η πλατφόρμα για 20-29 -Και ψηφιακή βεβαίωση για τεστ κορωνοϊού

0

Ο ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος για τη νέα υπηρεσία χορήγησης βεβαιώσεων, το πιστοποιητικό εμβολιασμού και το άνοιγμα της πλατφόρμας για επιλογή εμβολίου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο κ. Αναγνωστόπουλος ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία χορήγησης βεβαιώσεων για το αποτέλεσμα τεστ κορωνοϊού, εξηγώντας ότι η βεβαίωση χορηγείται είτε το τεστ γίνει σε ιδιωτικό είτε σε δημόσιο κέντρο και φέρει ηλεκτρονική σφραγίδα.

Ερωτηθείς για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, υπενθύμισε ότι, χορηγείται μετά τη δεύτερη δόση με κωδικούς taxisnet. Αναφορικά με τις βεβαιώσεις για όσους έχουν νοσήσει, είπε πως, αναμένονται ανακοινώσεις στο πλαίσιο του πράσινου πιστοποιητικού.

«Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για 20-29»
Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην ψηφιοποίηση της Παιδείας χαρακτηρίζοντάς τη «εξαιρετικά σημαντική» και λέγοντας πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης των υποψηφίων στις πανελλαδικές.

Τέλος, τόνισε ότι την Παρασκευή ανοίγει η πλατφόρμα για την επιλογή εμβολίου για τις ηλικίες 40-44 ετών και ανάλογα με την ανταπόκριση θα ακολουθήσουν και οι ηλικίες 35-39 και στη συνέχεια 30-34. «Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για 20-29», κατέληξε.

admin

Η πανδημία ανέδειξε την επιτακτική ανάγκη για οργανωμένη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Previous article

Όλα στο σφυρί; -Μέσα από ένα app μπορείς να ελέγχεις τις ζωές των άλλων

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *