ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γερμανοί με τατουάζ που παραπέμπουν στο Γ΄Ράιχ, βρίσκονται στο Ηράκλειο, παραμονή της «Μάχης της Κρήτης»

0

Η εκδήλωση του Σωματείου Ευρωπαίων Αλεξιπτωτιστών για να «τιμήσουν» τους Γερμανούς αλεξιπτωτιστές που έπεσαν στις 20 Μαΐου το ΄41 απετράπη, αλλά λίγοι Γερμανοί έχουν κάνει την εμφάνισή τους.  

Παραμονή της μάχης της Κρήτης και Γερμανοί με τατουάζ που παραπέμπουν στο Γ΄Ράιχ επισκέφτηκαν το νησί, όπως αποκαλύπτει το ekriti.gr και μάλιστα επισκέφτηκαν και το μουσείο. 

Θα θυμάστε ενδεχομένως πως πριν από μερικές εβδομάδες το Σωματείο Ευρωπαίων Αλεξιπτωτιστών είχε σκοπό με εκδήλωση στην Κρήτη, να τιμήσει τα 80 χρόνια από τη μέρα που προσγειώθηκαν Γερμανοί αλεξιπτωτιστές στο νησί, στις 10 Μαΐου το 1941 και αυτό απετράπη. 

Όπως αποκάλυψε λοιπόν το ekriti.gr, κάποιοι εξ αυτών πήγαν τελικά στο νησί και μάλιστα έκαναν την εμφάνισή τους στο Ηράκλειο και την έκθεση που πραγματοποιείται στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου για την 80η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης. 

Εθεάθησαν, δύο τουλάχιστον καλογυμνασμένοι Γερμανοί άνδρες νεαρής ηλικίας, οι οποίοι επισκέφθηκαν την έκθεση, ενώ ήταν ευδιάκριτα τα τατουάζ που είχαν όπου ξεχώριζαν οι σταυροί και τα αλεξίπτωτα και άλλα σύμβολα που παραπέμπουν ευθέως στους αλεξιπτωτιστές του Γ΄ Ράιχ. 

Πληροφορίες του ekriti ανέφεραν πως στις προθέσεις τους είναι να επισκεφθούν τα Χανιά και συγκεκριμένα το Μάλεμε, όπου βρίσκεται το Γερμανικό Νεκροταφείο με τους νεκρούς αλεξιπτωτιστές και όλους τους Γερμανούς στρατιώτες που έπεσαν στην Κρήτη κατά την διάρκεια της Μάχης και της Κατοχής που ακολούθησε.

8eCUgvCwsa

Facebook: Εμπλουτίζει με νέες δυνατότητες το News Feed

Previous article

Φωτιά στον Σχίνο: Εκκενώθηκαν τρεις ακόμη οικισμοί – Μηνύματα απο το 112 – Καπνός μέχρι την Ικαρία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.