ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Βραβεύτηκε από τα Best City Awards ο δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης!

0

Τα Best City Awards 2020 θα βραβεύσουν το Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για την εφαρμογή του Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου (Digital  Mall) και του PROothisi City News. Και κάπως έτσι, η πρώτη εφαρμογή σε δήμο έφερε και το πρώτο βραβείο για τα Digital Mall.

Το βραβεία Best City Awards 2020 υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής, επιβραβεύουν για 4η χρονιά την καινοτομία και την ποιότητα ζωής στις Ελληνικές Πόλεις. Στην Ενότητα 1 Liveable City, τα βραβεία αναγνωρίζουν το σχεδιασμό, την καινοτομία και τις τεχνολογίες που εφαρμόζονται για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών μιας πόλης, καθώς και της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης.

Το BRONZE βραβείο στην Ενότητα 1 (Liveable City), κέρδισε ο Δήμος Ξυλόκαστρου – Ευρωστίνης για την εφαρμογή του Digital Open Mall και των Info Spots Ψηφιακών Πινάκων ανακοινώσεων  (PROothisi City News).

Η εταιρεία Proothisi, ευχαριστεί τον δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης “για την εμπιστοσύνη που έδειξε στα πρώτα βήματα των καινοτομιών μας. Μαζί στηρίζουμε καθημερινά τις τοπικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, αλλά και τους καταναλωτές να αγοράζουν εξυπνότερα και μάλιστα από τον τόπο τους“.

Το Digital Mall εκτός από mobile πλατφόρμα ανάπτυξης της τοπικής αγοράς, συνδέει το ανθρώπινο δυναμικό με θέσεις εργασίας στην περιοχή, ενημερώνει το κοινό για σημαντικές ειδήσεις, σε συνεργασία με τα τοπικά MME και όλα αυτά άμεσα και εύκολα για τους χρήστες. Σήμερα, 9 μήνες από την πρώτη εφαρμογή, το ανανεωμένο Digital Mall βρίσκεται σε πάνω από 90 δήμους, με περισσότερα από 3.600 ψηφιακά καταστήματα.

Αναφορά Ψυχογιού στη Βουλή για τους επαγγελματίες του Σχίνου

Previous article

Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για το ΣΒΑΚ δήμου Κορινθίων: 64 μέτρα, 10 προτεραιότητες, 3 άξονες υλοποίησης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.