ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσιάζει το σχέδιό του για το Ταμείο Ανάκαμψης

0

Επιχειρώντας να απαντήσει στα σημαντικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας στον δρόμο που θα την συνδέσει με την 4η Βιομηχανική Επανάσταση, την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, την οικονομική ανάκαμψη, την ανακοπή της διεύρυνσης των κοινωνικών ανισοτήτων, την δημοκρατία και την διεύρυνση των δικαιωμάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κατέθεσε πριν από λίγο καιρό το σχέδιό του, για την παραγωγική και δημοκρατική ανασυγκρότηση της χώρας.

Στο πλαίσιο της ανάδειξης των μικρών και μεγάλων πυλώνων αυτού του σχεδίου, αλλά και των προτάσεών του για το Ταμείο Ανάκαμψης, η Ν.Ε. του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση στην οποία θα μιλήσει ο επικεφαλής της ομάδας προγράμματος και πρώην υπουργός, Γιώργος Σταθάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου, στις 7:30 το βράδυ, μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ και θα μπορεί να την παρακολουθήσει όποιος το επιθυμεί στην σελίδα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας στο Facebook (https://www.facebook.com/syrizakorinthias).

Επιπλέον οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα παρέμβασης με γραπτά μηνύματα ή σχόλια.

Δήμος Βέλου-Βόχας: 9 σχολεία εντάσσονται για προσεισμικό έλεγχο

Previous article

Εφραίμ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.