ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνάντηση της κ.Μαριλένας Σούκουλη-Βιλιάλη για τα παράπλευρα έργα του Προαστιακού και της Εθνικής οδού

0

Σημαντικά νέα για τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης αναφορικά με τις εκκρεμότητες που υπήρχαν στα παράπλευρα έργα από την κατασκευή της γραμμής του Προαστιακού αλλά και της Εθνικής οδού στην περιοχή.

Η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΡΓΟΣΕ κο Χρήστο Βίνη κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για την πορεία και τον τρόπο επίλυσης των συγκεκριμένων προβλημάτων, που είχαν παρουσιαστεί σε περιοχές όπως το Καμάρι, το Στόμι, τα Σαρανταπηχιώτικα, το Λουτρό, την Συκιά και την Λυκοποριά στον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Συγκεκριμένα ο κος Βίνης απάντησε στην κα Σούκουλη ότι τα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν σε όλες τις παραπάνω περιοχές προβλέπεται να επιλυθούν με την υπογραφή της 3ης Συμπληρωματικής Σύμβασης για το έργο «Κατασκευή Υπολειπόμενων Έργων Υποδομής, Επιδομής, Σηματοδότησης – Τηλεδιοίκησης, Τηλεπικοινωνιών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων Σηράγγων για τη νέα Σιδηροδρομική Γραμμή Κιάτο-Ροδοδάφνη».

Η κα Σούκουλη ευχαρίστησε τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κο Κώστα Καραμανλή και όσους συνεργάστηκαν για να λυθεί ένα σημαντικό πρόβλημα για την Κορινθία μας.

admin

25 – 27 Ιουνίου 19:00 – 23:00 1ο Foot Tennis στο Δήμο Βέλου – Βόχας

Previous article

Από το Σάββατο 26 Ιουνίου το Loutraki Thermal Spa θα είναι και πάλι κοντά μας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *