ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Κορινθία: Τρεις πνιγμοί μέσα σε δύο ημέρες και μία ανάσυρση με αίσιο τέλος

0

Τρεις πνιγμοί σημειώθηκαν μέσα σε μόνο δύο μέρες στην Κορινθία, κάτι που προβληματίζει τις αρχές.

Συγκεκριμένα την Τρίτη (22.06.2021) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ένας άντρας περίπου 65 χρονών, στις 12 το μεσημέρι από τη θαλάσσια περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, κοντά στο σπίτι του Σημίτη. Ο άντρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Επίσης την Πέμπτη (24.06.2021) χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Πευκιάς Ξυλόκαστρου, 71χρονη ημεδαπή η οποία διεκομίσθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
στο Κέντρο Υγείας Ξυλόκαστρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Την ίδια τύχη είχε και ένας άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες (14:00 περίπου) νεκρός, στον Κάβο Ισθμίας, στην παραλία του King Saron. Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικεία Λιμενικής Αρχής και ανέσυραν τον άνδρα, ο οποίος ήταν ύψους περίπου 1,65 με 1,70μ, ηλικίας 35 με 45 ετών περίπου και βάρους περίπου 80 κιλών, ενώ ήταν ενδεδυμένος με μπλούζα κοντομάνικη κόκκινου χρώματος, παντελόνι τύπου τζιν, μαύρες κάλτσες, χωρίς υποδήματα. Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας.

Τέλος τυχερός στάθηκε άνδρας περίπου 60 ετών στον Άσσο Κορινθίας, καθώς χάρη στην άμεση επέμβαση όσων βρέθηκαν στο σημείο, ανασύρθηκε στη στεριά, ανακτώντας τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε για περαιτερω εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

8eCUgvCwsa

Μετάλλαξη Δέλτα και εμβολιασμοί “έκοψαν” την εμποροπανήγυρη για τον Απόστολο Παύλο

Previous article

Αλ. Τσίπρας περί θνητότητας στις ΜΕΘ του Γ.Ν. Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.