ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποτήρης (προπονητής) και Παναγόπουλο (γυμναστής) στον Τενεάτη Αθικίων

0

Tην έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτριο Ποτήρη, έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά το βάρος της φανέλας του ΤΕΝΕΑΤΗ καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του, ανακοίνωσε η ομάδα των Αθικίων.

Έπειτα από δύο πολύ καλές χρονιές στο τιμόνι του Άρη Βοχαϊκού ήρθε η ώρα να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας προκειμένω να παραμείνει ανταγωνιστική και να επαναλάβει την περσινή επιτυχημένη πορεία της“, σημειώνει σε ανακοίνωσή της ο Τενεάτης.

Ο νέος γυμναστής της ομάδας ανδρών θα είναι ο Παναγιώτης Παναγόπουλος, ο οποίος προέρχεται κι αυτός από τα σπλάχνα της ομάδας μας. Ο Παναγιώτης θεωρείται ένας από τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους γυμναστές που έχει αναδείξει ο νομός μας στο χώρο του ποδοσφαίρου και με πολλές επιτυχημένες παρουσίες σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών.
Τα πρόσωπα του νέου προπονητικού τιμ σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή Θανάση Περαχωρίτη ευελπιστούμε να δημιουργήσουν μία ομάδα που η πορεία της να ξεπεράσει τις προσδοκίες των ιδιαιτέρως απαιτητικών φιλάθλων μας. Το ισχυρό τρίπτυχο Διοίκηση – Αγωνιστικό Τμήμα – Φίλαθλοι θα αποτελέσει για ακόμη μία νέα ποδοσφαιρική χρονιά το μυστικό της επιτυχίας μας.
Δημήτρη & Παναγιώτη, καλώς επιστρέψατε στον ΤΕΝΕΑΤΗ…”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δήμος Κορινθίων: Αυτές είναι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις για το καλοκαίρι 2021

Previous article

Ξεκίνησε το συνέδριο για τους ΟΤΑ – Πάνω από 400 σύνεδροι γέμισαν το θέατρο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *