Life

Ο Παπακαλιάτης επιστρέφει στο Mega με νέα σειρά, σαν δάσκαλος της μουσικής

0

Ύστερα από σχεδόν 10 χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στη μικρή οθόνη και στο «τηλεοπτικό του σπίτι», το Mega με μια νέα δραματική σειρά κινηματογραφικού χαρακτήρα με τίτλο «Ο Δάσκαλος».

«Το MEGA, 11 χρόνια μετά, υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο καταξιωμένος δημιουργός επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε, στην αφετηρία της διαδρομής του. Στο κανάλι, όπου υπέγραψε όλες τις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες. Το τηλεοπτικό comeback πραγματοποιείται με μια δραματική σειρά κινηματογραφικού χαρακτήρα, υψηλής αισθητικής, με τίτλο «Ο Δάσκαλος».

Πρόκειται για την ιστορία ενός δασκάλου μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Mega για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περασμένο διάστημα είχε γίνει γνωστό πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έψαχνε το μέρος που θα γυριστεί η νέα του σειρά και οι αναρτήσεις του στο Instagram μάλλον το πρόδωσαν καθώς όλα δείχνουν πως θα είναι η Κέρκυρα και οι Παξοί.

Μάλιστα, το 2002 στους Παξούς είχε γυρίσει και την πολύ επιτυχημένη δραματική σειρά «Να με προσέχεις». Οπως ανέφερε σε δημοσίευμά του το Secret στη νέα σειρά πέρα από τα πλάνα από τις μαγικές παραλίες θα δούμε και σπίτια με ιστορία, όπως είναι και το δικό του. Συγκεκριμένα, η μητέρα του ηθοποιού ζει έξι μήνες τον χρόνο στο νησί, αφού, εκτός από τα καταλύματα που ενοικιάζει, εκεί βρίσκεται και το πατρικό σπίτι της οικογένειας, από το 1780, το οποίο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλει να αξιοποιήσει στα γυρίσματα.

Αναπληρωτές: Πόσοι δούλεψαν φέτος στην Κορινθία;

Previous article

Ενθουσιασμένοι έμειναν με την Κόρινθο οι 600 σύνεδροι της Αυτοδιοίκησης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Life