ΚΟΙΝΩΝΙΑ

9η Μεγάλη Περιφερειακή Συνάντηση Αιμοδοτών στον Άγιο Γεώργιο Νεμέας

0

Φίλε,φίλη Εθελοντή, Εθελόντρια,Ενορίτη,Ενορίτισσα. Συνεχίζοντας την δράση μας και την υπερπροσπάθειά μας στον κοινωνικό τομέα επιτελούμε για την φετεινή χρονιά ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12-7- 2021 την 9η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ στα πλαίσια της θερινής Αιμοδοσίας στο Άλσος του Αγίου Γεωργίου πραγματοποιώντας την 72η συνεχή Αιμοληψία της ενορίας μας. Για λόγους ευνοήτους και λόγω της κατάστασης που διαμορφώθηκε θα τελεσθεί μόνο η Αιμοληψία και ώρες 09:00π.μ -14:00μ.μ  και 16:00μ.μ -21:30μ.μ  Παράλληλα θα καταγράγονται οι νέοι εθελοντές Μυελού των οστών. ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΟΙ.     

   Η ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς δεν πρέπει να μας κάμψει απεναντίας να μας κάνει να δώσουμε δυναμικά και με ΠΑΘΟΣ το ΠΑΡΟΝ αποδεικνύοντας την ευαισθησία μας την ΑΓΑΠΗ και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στηρίζοντας τους πολλούς και πονεμένους συνανθρώπους μας που μας το ζητουν, ανεβάζοντας ακόμη  πιο ψηλά το δείκτη του εθελοντισμού.

Η ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΣΟΔΙΩΝ  ΝΕΜΕΑΣ

H Πελοπόννησος του 1930 μέσα από 10 εντυπωσιακές φωτογραφίες: Από τη γέφυρα Μαυροζούμαινας μέχρι τα τείχη του Ακροκορίνθου

Previous article

Κορονοϊός: 5 νέα κρούσματα σήμερα στην Κορινθία, 2107 στην Ελλάδα – 10 νεκροί και 153 διασωληνωμένοι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *