ΜΟΥΣΙΚΗ

Final Act: “Ηλεκτροπληξία” σήμερα στα Καλάμια!

0

Οι final act το μεγαλύτερο τοπικό ροκ συγκρότημα …ελληνικού στίχου κάνει ύστερα από καιρό διπλή εμφάνιση στο νομό, ξεκινώντας σήμερα το βράδυ στην Κόρινθο, στην παραλία Καλάμια και συνεχίζοντας στις 10 Αυγούστου στο Λουτράκι. Ποιοι είναι, όμως, οι Final Act. Για τους λίγους ακόμα που δεν τους γνωρίζουν η μπάντα αυτοσυστήνεται, με δυο λόγια

Είμαστε οι…
Final Act. Μουσικοί με διαφορετικές αφετηρίες και επιρροές αλλά με κοινή συνισταμένη την αγάπη για τον “ηλεκτρικό ήχο” και φυσικά την δημιουργία. Στα φωνητικά ο Πάνος Περιβολάρης , στο μπάσο ο Γιώργος Αλμπάνης, στην κιθάρα ο Γιώργος Παππάς και στα τύμπανα ο Κώστας Κοντόπουλος.

Παίζουμε…
Ροκ μουσική με ελληνικό στίχο

Είμαστε fan…
Όπως προείπαμε, οι μουσικές επιρροές του καθενός μας έχουν διαφορετική αφετηρία. Με κοινή συνισταμένη τον ηλεκτρικό ήχο, είμαστε fan της “καλής” μουσικής από όπου κι αν προέρχεται.

Σιχαινόμαστε…
Τους άριστους που ζουν παρασιτικά εις βάρος μιας ολόκληρης γενιάς

Όταν δεν παίζουμε μουσική…
Βρισκόμαστε με φίλους, ζούμε την καθημερινότητα, ανταλλάσσουμε απόψεις, σκεφτόμαστε…

Σε δέκα χρόνια θα…
Είναι πολύ σημαντικό για τον δημιουργό να καταφέρει να αφήσει το δικό του μικρό ή μεγάλο  αποτύπωμα. Ο χρόνος θα δείξει…

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στιλ που παίζουμε αλλά θα θέλαμε να είχαμε γράψει…
Ποίηση: Νίκος Καββαδίας, Μουσική: Μαρίζα Κωχ ” Φάτα Μοργκάνα”. Είμαστε βέβαια πολύ τυχεροί αλλά και περήφανοι που καταφέραμε να προσεγγίσουμε, με έναν δικό μας τρόπο, αυτό το υπέροχο τραγούδι, σε μια συνάντηση μας με τον σπουδαίο Κώστα Θωμαΐδη.

Η μουσική είναι σαν…
Η μουσική για εμάς δεν θα μπορούσε να είναι “σαν”. Είναι η ίδια η ζωή.

Η πολιτική…
Μια και η πολιτική επηρεάζει τη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα, οφείλουμε να έχουμε γνώμη και άποψη.

Η θρησκεία…
Σεβόμαστε την ανάγκη του κάθε ανθρώπου για πίστη.

Θα μας δείτε…
Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή μας στις ζωντανές εμφανίσεις! Ξεκινήσαμε από την όμορφη Λήμνο την Παρασκευή (16 Ιουλίου) καλεσμένοι στο Φεστιβάλ Τέχνης Βορείου Αιγαίου, την Δευτέρα (19 Ιουλίου) επιστρέφουμε ύστερα από καιρό στην πόλη μας (παραλία Καλάμια Κορίνθου) στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου και στις 10 Αυγούστου πάμε στο Φεστιβάλ Λουτρακίου, με την ευχή βέβαια ο κατάλογος να μεγαλώσει παρ’ όλες τις δυσκολίες της περιόδου που διανύουμε.

Στα άμεσα σχέδια μας…
Από πού να αρχίσουμε; Καινούρια τραγούδια, συνεργασίες, ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα…

Έφυγε από τη ζωή ο πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού (VIDEO)

Previous article

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς – Θρηνεί το ελληνικό τραγούδι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.