ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Rapid test το Σάββατο 31 Ιουλίου στο Λουτράκι

0

πό τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι θα διενεργούνται διαγνωστικοί έλεγχοι στον υπαίθριο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο Λουτρακίου (Ιάσονος 1), στην πλευρά της παραλίας.

“Προσπαθούμε για τη διενέργεια ελέγχων σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού, ώστε να εντοπιστούν και να απομονωθούν εγκαίρως τα κρούσματα και να γίνει ιχνηλάτηση για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, σε αγαστή συνεργασία με τον Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ΕΟΔΥ” δήλωσε ο Δήμαρχος Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως το ΑΜΚΑ

Να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα μπορούν να δηλώσουν το αρνητικό αποτέλεσμα του Rapid Test στην ιστοσελίδα www.gov.gr στον σύνδεσμο «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19» (https://www.gov.gr/…/bebaiose-arnetikou-diagnostikou…) και να εκδώσουν την αντίστοιχη βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου (Self-test ή Rapid-Test). Οι ενδιαφερόμενοι ταυτοποιούνται στην πλατφόρμα με τους κωδικούς Taxisnet, ενώ μετά την είσοδό τους θα κληθούν να καταχωρήσουν και τον ΑΜΚΑ τους.

8eCUgvCwsa

ΛΟΥΤΡΑΚΙ – Συνάντηση για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βετεράνων στο άθλημα της Ελευθέρας & Ελληνορωμαϊκής Ολυμπιακής Πάλης

Previous article

Δήμος Κορινθίων: Στη διάθεση των πολιτών το Κέντρο Κοινότητας για τις μέρες του καύσωνα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.