ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την “Πορεία Ευθύνης” η Μαρίνα Ραντίτσα

0

Μία ακόμα αλλαγή στην σύνθεση των δημοτικών ομάδων έχουμε στο δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων, καθώς χτες η αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κυρία Μαρίνα Βασιλάκου – Ραντίτσα κατέθεσε την ανεξαρτητοποίησή της από την παράταξη “Πορεία Ευθύνης” του Αλέξανδρου Πνευματικού. Είναι η δεύτερη ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη, ύστερα από αυτήν του Ανδρέα Ζώγκου, και πλέον η παράταξη του τέως δημάρχου μετρά 6 συμβούλους. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, δύο ακόμα σύμβουλοι είναι ωσεί παρόντες: ο Σταύρος Κεφάλας, ο οποίος έχει διαχωρίσει την θέση του από την παράταξη εδώ και καιρό, και η Κωνσταντίνα Λύτρα, η οποία μετά την απώλεια του συζύγου της έχει τυπική παρουσία στα δημοτικά συμβούλια.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες η κυρία Ραντίτσα θα συνταχθεί με την δημοτική αρχή, κάτι που δεν θα πρέπει να προξενεί έκπληξη καθώς η κυρία Ραντίτσα στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφια με την παράταξη Νανόπουλου.
Έτσι η δημοτική αρχή θα φτάσει μια ανάσα πριν από την απόλυτη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς θα έχει: τους 8 συμβούλους της Συμμαχίας, τους 3 πρώην συμβούλους της παράταξης Καλλίρη που ενσωματώθηκαν πριν απο μερικούς μήνες, τους 2 μεμονωμένους Τίμο Πιέτρη και Γιάννη Γκεζερλή και τους ανεξάρτητους Καρασάββα, Ραντίτσα (αν επιβεβαιωθεί η φημολογία) και Ζώγκο. Σύνολο 16 στους 33.

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου ΣΗΜΕΡΑ με τη συμμετοχή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας

Previous article

Θεατρική παράσταση “ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *