ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

61 νέα κρούσματα η Κορινθία και 2.696 πανελλαδικά – Αυξάνονται διαρκώς οι διασωληνωμένοι

0

61 νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στην Κορινθία, ενώ πανελλαδικά ο αριθμός είναι 2.696. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων μέχρι σήμερα ανέρχεται σε 487.709.

Ημερήσια εξέλιξη της πανδημίας: Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων). 

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 9, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.935 θάνατοι.  

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 157, με διάμεση ηλικία 65 έτη. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 173 και ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 167 ασθενείς.

 

Γεωγραφική διασπορά

Ο χάρτης αποτυπώνει τη γεωγραφική κατανομή των συνολικών κρουσμάτων COVID-19 (από την αρχή της επιδημίας) ανά Περιφερειακή Ενότητα της χώρας, με βάση την δηλωθείσα διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του ασθενούς, ή τη διεύθυνση προσωρινής διαμονής για τους τουρίστες και άλλους προσωρινά διαμένοντες στην Ελλάδα. Συμπεριλαμβάνονται τόσο κρούσματα με ιστορικό ταξιδίου (“εισαγόμενα”) όσο και κρούσματα με πιθανή εγχώρια μετάδοση.  

SOS από την ΕΜΥ: Ο καύσωνας θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Αυγούστου!

Previous article

Παραδόθηκε η τοιχογραφία με τον Κολοκοτρώνη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *