ΕΛΛΑΔΑ

Βοσκός των Ιμίων: Ζήτησαν πίσω το επίδομα για τη βενζίνη στη βάρκα του

0

Την είδηση έκανε γνωστή ο α’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, απευθυνόμενος στην Ολομέλεια, ενώ τη χαρακτήρισε ιστορία «καθημερινής τρέλας».

Την επιστροφή των χρημάτων που λάμβανε ως επίδομα για να βάζει βενζίνη στη βάρκα του και να μετακινείται ο βοσκός των Ιμίων, Αντώνης Βεζυρόπουλος, ζήτησε το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Την είδηση έκανε γνωστή ο α’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, απευθυνόμενος στην Ολομέλεια, ενώ τη χαρακτήρισε ιστορία «καθημερινής τρέλας».

Ζήτησε, μάλιστα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, από τον υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, να τακτοποιήσει το θέμα.

Η έκκληση στον Πέτσα

«Διάβασα σήμερα το πρωτοσέλιδο την εφημερίδα “ΕΣΤΙΑ” ότι απεβίωσε ο βοσκός των Ιμίων. Η Βουλή τού λέει το τελευταίο αντίο. Ακούστε όμως τι άλλο διάβασα. Του εδίδετο ένα επίδομα από τον δήμο της Καλύμνου για τη βενζίνη που έβαζε στη βάρκα του για να πάει απέναντι. Και έρχεται το Ελεγκτικό Συνέδριο και βγάζει απόφαση ως αχρεωστήτως καταβληθέντα και ζητάει από τους κληρονόμους του και από τον Δήμο Καλύμνου να επιστρέψουν τα λεφτά. Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Πέτσας θα μας ακούσει και αμέσως θα τακτοποιήσει το θέμα. Για το Ελεγκτικό Συνέδριο, παρότι σέβομαι τους θεσμούς, δεν θέλω να πω τη λέξη που ταιριάζει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.

Υπενθυμίζεται πως ο Αντώνης Βεζυρόπουλος -που έγινε γνωστός ως ο «βοσκός των Ιμίων»- άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Ψέριμο, όπου και διέμενε κατά καιρούς.

Έπος του Γκιλγκαμές: Σώθηκε το αρχαιότερο λογοτεχνικό έργο στον κόσμο από παράνομη αγοραπωλησία

Previous article

Viral o πυροσβέστης από τη φωτιά στην Αχαΐα -Η φωτό με τη χελώνα και το νερό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ΕΛΛΑΔΑ