ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Αντικαθιστά το δίκτυο ύδρευσης στο Βοχαϊκό ο Αννίβας

0

Στην αντικατάσταση του εσωτερικού και εξωτερικού δικτύου ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Βοχαϊκού προχωρά η δημοτική αρχή του Δήμου Βέλου-Βόχας. Ο οικισμός του Βοχαϊκού διαθέτει δίκτυο ύδρευσης, το οποίο, όμως, λόγω της παλαιότητάς του, παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία του, όπως διακοπές υδροδότησης λόγω θραύσεων αγωγών και απώλεια σημαντικής ποσότητας υδρευτικού νερού. Έτσι, δεν μπορεί να εξασφαλίσει επάρκεια και καλή ποιότητα του πόσιμου ύδατος.

Ο πρόεδρος της κοινότητας του Βοχαϊκού, με μία δήλωσή του εξηγεί ότι “με την συγκεκριμένη παρέμβαση θα γίνει αντικατάσταση του υφιστάμενου δίκτυου ύδρευσης, το οποίο αποτελείται κυρίως από παλαιούς αγωγούς αμιαντοτσιμέντου και δευτερευόντως από PVC, με αγωγούς πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς, κατάλληλους για σωλήνες υπόγειων δικτύων μεταφοράς πόσιμου νερού. Έτσι, η εξυπηρέτηση των πολιτών θα είναι άμεσα και αποτελεσματικά, ενώ θα εξασφαλιστεί επαρκής ποσότητα νερού“.

Και ο πρόεδρος καταλήγει: “Από τη θέση του Προέδρου της Κοινότητας Βοχαϊκού θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχό μας Αννίβα Παπακυριάκο και τους συνεργάτες τους για την άριστη συνεργασία . Βλέπουμε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την καλυτέρευση του Δήμου μας, για την καλυτέρευση του χωριού μας. Συνεχίζουμε!“.

Τα Ιουλιανά και η δολοφονία του Ίωνα Δραγούμη στην Αθήνα (31 Ιουλίου 1920)

Previous article

Μεγάλη φωτιά στην Αχαΐα – Εκκενώνονται Ζήρεια, Λαμπίρι, Καμάρες -Μήνυμα του 112: «Φύγετε προς Αίγιο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *