ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο του 35χρονου Κορίνθιου Επιχειρηματία. Διαψεύδει το Νοσοκομείο ο πατέρας του.

0

Ο τραγικός πατέρας του 35χρονου Κορίνθιου επιχειρηματία, που πέθανε μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer, διαψεύδει εκ νέου τη διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου.

Σε διελκυστίνδα αναζήτησης της αλήθειας εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του 35χρονου επιχειρηματία, καθώς ο πατέρας του, ο οποίος ήταν παρών στις τελευταίες στιγμές του παιδιού του, επιμένει ότι ποτέ δεν έγινε ενδοτραχειακή διασωλήνωση στον 35χρονο και ότι η καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση έγινε με μαλάξεις και όχι με απινιδωτή. «Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν υπήρχε απινιδωτής. Κοίταζα το παιδί μου από το τζάμι και το μόνο που έβλεπα ήταν χέρια να ανεβοκατεβαίνουν. Δέκα λεπτά έκανε μαλάξεις ένας γιατρός και άλλα δέκα ο επόμενος. Δεν θα έβλεπα τον απινιδωτή; Μόνο χέρια έβλεπα» λέει στο zougla.gr και στη συνέχεια περιγράφει τις στιγμές μετά την ανακοίνωση του θανάτου του από τους γιατρούς: «Είδα το παιδί μου νεκρό. Ήταν καθαρό, δεν υπήρχε ούτε μια οπή που να δείχνει ότι έγινε ενδοτραχειακή διασωλήνωση».

Το πιστοποιητικό θανάτου

Ο πατέρας του 35χρονου προσθέτει ότι το πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει ότι η αιτία θανάτου του είναι «απροσδιόριστη» και ότι χρειάζονται περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις. «Ο ιατροδικαστής είπε ότι η καρδιά, οι πνεύμονες και το συκώτι ήταν καθαρά. Θα περιμένουμε τις ιστολογικές εξετάσεις για να μάθουμε περισσότερα. Αυτό, όμως, μπορεί να πάρει και ενάμιση μήνα».

Νωρίτερα πηγές του νοσοκομείου Κορίνθου είχαν αναφέρει στο zougla.gr ότι εκτός από μαλάξεις χρησιμοποιήθηκε και απινιδωτής, ενώ έγινε και ενδοτραχειακή διασωλήνωση.

«Η οικογένεια θέλει να αποσείσει τις ευθύνες επειδή το παιδί ήταν για 5-6 μέρες στο σπίτι με πρόβλημα και δεν τον έφερναν στο νοσοκομείο. Έπρεπε να έρθει νωρίτερα , και μιλάμε για έναν άνθρωπο που ήταν 150 κιλά. Την στιγμή που ήρθε εδώ, βρισκόταν στα επείγοντα ένα από τα καλύτερα στελέχη μας, που είναι και πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Κορινθίας. Βοήθησε και στη σύνταξη της ανακοίνωσης και αυτά που έγραψε δεν αμφισβητούνται» επισήμαναν.

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι «η οικογένεια ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ δεν τον βοήθησαν. Αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα το είχε ήδη από το σπίτι. Σε κάθε περίπτωση δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με την οικογένεια».

Υπενθυμίζεται ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου για να αποσαφηνίσει την αλήθεια σχετικά με όσα αναφέρονται, για τον θάνατο του 35χρονου, προχώρησε σε ανακοίνωση (δείτε εδώ) στην οποία παρατίθεται το χρονικό των γεγονότων.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου προκάλεσε νοσοκομειακές… επιπλοκές εντός της διοίκησης, με τον αντιπρόεδρο του Νοσοκομείου Άκη Παρασκευόπουλο να δημοσίευει ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με το οποίο φαίνεται να παίρνει αποστάσεις από την συγκεκριμένη ανακοίνωση, καθώς επισημαίνει “αποφάσεις ,ανακοινώσεις ,δελτία τύπου κοκ που δεν τις κοινοποιώ εγώ ή δεν έχουν την υπογραφή μου την ψηφιακή ή την έγγραφη δεν σημαίνει ότι τις γνωρίζω ή και τις αναγνωρίζω” και τον Γρηγόρη Καρπούζη, διοικητή του Νοσοκομείου να τον… ανακαλεί στην τάξη: (δείτε εδώ)

Σε αυτή την ανακοίνωση απάντησε οργισμένα η οικογένεια του 35χρονου  δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση με το Νοσοκομείο Κορίνθου. και τονίζοντας ότι «οφείλουμε να ενημερώσουμε για τις ψευδείς ανακοινώσεις του νοσοκομείου εις μνήμη του παιδιού μας. Αρχικά τη 2ωρη καθυστέρηση του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια τη μη συνεργασία τους για τηn παραχώρηση βοήθειάς τους στο παιδί μας, με συνέπεια το χάσιμο πολύτιμου χρόνου! Επίσης το νοσοκομείο αναφέρει ότι το παιδί μας δέχτηκε ενδοτραχειακή διασωλήνωση και έναρξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. ΕΓΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ, που παρακολουθούσαμε τη διαδικασία, δηλώνουμε ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ενδοτραχειακή διασωλήνωση αλλά μόνο καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση με μαλάξεις χεριών και όχι φυσικά με απινιδωτή όπως έπρεπε να είχε γίνει!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Ανακοίνωση του Νοσοκομείου για τον θάνατο του 35χρονου Κορίνθιου Επιχειρηματία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διχάστηκε το νοσοκομείο Κορίνθου με τον θάνατο του 35χρουνου επιχειρηματία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η νεκροψία θα δείξει τα αίτια θανάτου του 35χρονου – ερίζουν Νοσοκομείο και οικογένεια

8eCUgvCwsa

Αποφυλακίστηκε ο Ηρακλής Κωστάρης της 17Ν είχε καταδικαστεί για την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Previous article

Φωτιά στην Αχαΐα: 16 τραυματίες, 20 σπίτια «στάχτη» και πάνω από 3.000 στρέμματα καμένα (φωτογραφίες και βίντεο)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.