ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Με νερό γεωτρήσεων συμπληρώνεται η υδροδότηση σε Σαρωνικό και Σολυγεία

0

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΕΥΑ Κορίνθου, με την οποία ενημερώνει ότι η υδροδότηση σε ορισμένες περιοχές των δημοτικών ενοτήτων Σαρωνικού και Σολυγείας θα γίνεται με νερό Στυμφαλίας, αλλά και από γεωτρήσεις. Το γεγονός αφορά τόσο τα σπίτια, όσο -κυρίως- τις δεκάδες επιχειρήσεις εστίασης, γι αυτό καλόν είναι όσοι τις επισκέπτεστε να ζητάτε εμφιαλωμένο νερό.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ αναφέρει:

Η ΔΕΥΑ Κορίνθου σας ενημερώνει ότι λόγω της μεγάλης μείωσης της παροχής νερού από τις πηγές της Στυμφαλίας  και προκειμένου να αποφευχθούν οι πολύωρες διακοπές νερού, η υδροδότηση των  περιοχών  Λουτρών Ωρ. Ελένης, Αλμυρής, Κατακαλίου, Ρυτού, και Σοφικού θα γίνεται από νερό Στυμφαλίας και θα συμπληρώνεται από νερό γεωτρήσεων.

Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα επανέλθει η υδροδότηση της περιοχής αποκλειστικά με νερό των πηγών Στυμφαλίας και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές σε όλο το Δήμο, να περιορίσουν τη χρήση του νερού στις απολύτως αναγκαίες οικιακές χρήσεις και να μην γίνεται σπατάλη.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και ευελπιστούμε στη συνεργασία σας.

“Το νερό είναι υπόθεση όλων μας”

Αγαπητοί καταναλωτές,

Ο φετινός ήπιος χειμώνας, ο οποίος σε συνδυασμό με τον περσινό ήπιο χειμώνα, δημιούργησε σοβαρά προβλήματα επάρκειας νερού.

Η ΔΕΥΑ Κορίνθου κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει επάρκεια νερού σε όλες τις περιοχές του Δήμου, από τον Άσσο μέχρι και το Κόρφο, αλλά οι ποσότητες του νερού που αντλούνται από τις γεωτρήσεις ή τις πηγές της Στυμφαλίας είναι περιορισμένες και όσο περνάει ο καιρός, αυτές θα μειώνονται.

Το νερό παρέχεται στους καταναλωτές, αποκλειστικά για τις ανάγκες ύδρευσης των ακινήτων και όχι για άλλες χρήσεις όπως άρδευση, πλύσιμο αυτοκινήτων κλπ. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε το νερό με οικονομία για να υπάρξει επάρκεια για όλους. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξουν εκ περιτροπής διακοπές υδροδότησης.

Σε περίπτωση που αντιληφθείτε περιπτώσεις, κατασπατάλησης στη χρήση του νερού, παράνομες υδροληψίες, ή τυχόν διαρροές νερού, παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τα συνεργεία της ΔΕΥΑ στο τηλ. 27410-21237, για να επιληφθούν του θέματος.

Μόνο με οικονομία στη χρήση του νερού και με τη δική σας συνεργασία θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα έλλειψης νερού και να εξασφαλίσουμε την επάρκειά του ώστε να μη λείψει από κανέναν.

“Το νερό είναι υπόθεση όλων μας”

29 κρούσματα η Κορινθία, συνεχής άνοδος σε διασωληνώσεις και νοσηλείες

Previous article

Θα πληρώσουμε ακριβά τα ερκοντίσιον τον Σεπτέμβριο – έρχονται αυξήσεις φωτιά

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.