ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωτιά στην Ηλεία – 100 εγκλωβισμένοι στο χωριό Κλάδεος – Εκκενώνονται οικισμοί

0
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται για τρίτη μέρα η Ελλάδα, με τις μεγάλες φωτιές σε Ηλεία, Βαρυμπόμπη και Εύβοια να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό Κλάδεος στην Αρχαία Ολυμπία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο χωριό υπάρχουν περίπου 100-150 εγκλωβισμένοι. Σύμφωνα με όσα είπε ο κάτοικος, μιλώντας στο OPEN, στο χωριό υπάρχουν ηλικιωμένοι και μητέρες με παιδιά που δεν έχουν φύγει.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση και για την περιοχή της Φρίξας, στην Ηλεία, καθώς το μέτωπο της φωτιάς επεκτείνεται συνεχώς. Ήδη, εκκενώθηκε η κατασκήνωση στην Φρίξα και τόσο τα παιδιά όσο και το προσωπικό της κατασκήνωσης έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια  στην Εστία Κρεστένων, για προληπτικούς λόγους.

Αυτή την στιγμή όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο ilialive.gr ο αρχηγός της κατασκήνωσης Μιχάλης Βιγγόπουλος δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για την ασφάλεια των ατόμων της κατασκήνωσης. Σύμφωνα πάντα με το ilialive.gr, στο χωριό Βύλιζα υπάρχουν δύο εγκλωβισμένοι, ενώ σπίτια καίγονται στο χωριό Πεύκες.

Ξεκίνησαν οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί στο Δήμο Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης

Previous article

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη – Εκκενώνεται η Δροσοπηγή – [Εικόνες, video]

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.