ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Μου ζήτησαν πολιτικό μέσον για να στείλουν πυροσβεστικό στο χωριό” (video)

0

Σάλος έχει προκληθεί με την συνέντευξη του του προέδρου της κοινότητας Χώρα Γορτυνίας Δημήτρη Δημητρακόπουλου ότι ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας με τον οποίο επικοινώνησε για να ζητήσει τη συνδρομή πυροσβεστικού οχήματος τον ρώτησε αν υπάρχει πολιτικό μέσο.

«Ο ταξίαρχος της Αστυνομίας ρώτησε την Πυροσβεστική αν μπορεί να σταλεί ένα πυροσβεστικό για να σβήσει τα σπίτια που καίγονταν. Αρνήθηκαν να στείλουν και ο Ταξίαρχος με ρώτησε αν υπάρχει πολιτικό μέσο» δήλωσε ο πρόεδρος του χωριού μιλώντας στο Arcadia Spot.

Η καταγγελία του προέδρου της Χώρας Γορτυνίας πήρε δημοσιότητα μέσα από τα social media, «αναγκάζοντας» το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας να κινηθεί άμεσα.
Διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες ο ταξίαρχος τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ανώτερος Αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εν λόγω Αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα».

Πυρκαγιές: Drones, υπόγεια καλώδια και επενδύσεις 2 δισ. ευρώ

Previous article

Σε διαθεσιμότητα αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ Πελοποννήσου – Καταγγελίες ότι ζήτησε μέσο για να στείλει πυροσβεστικό

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.